سلطان یاقوت

ترخیص دستگاه CRRT (دیالیز مداوم) از گمرک

ترخیص دستگاه CRRT (دیالیز مداوم) از گمرک

بیماران کلیوی که نیاز به انجام دیالیز پیدا می‌کنند، با دستگاه‌های مختلف و بنابر تشخیص پزشک مورد درمان قرار می‌گیرند. یکی از دستگاه‌های دیالیز مهم، دستگاه CRRT (دیالیز مداوم) نام دارد. واردات این دستگاه در ایران رواج داشته و به همین دلیل می خواهیم در مقاله پیش‌رو به موضوع ترخیص دستگاه CRRT (دیالیز مداوم) از گمرک بپردازیم که یکی از خدمات ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت می‌باشد. انواع روش‌های دیالیز برای تصفیه خون هستند و سبب باقی ماندن مایعات و الکترولیت‌های بدن در حد نرمال می‌شوند. کلیه یک فرد نرمال آب اضافی و مواد زائد و سایر ناخالصی‌ها را از بدن دفع می‌کند و سبب کنترل فشار خون و تنظیم عناصر شیمیایی نظیر سدیم و پتاسیم در خون می‌شود. همچنین کلیه‌ها جذب بهتر کلسیم در بدن را بهبود می‌بخشند. اما زمانی‌که کلیه‌ها به دلیل بیماری یا آسیب قادر به عملکرد طبیعی نباشند، از روش‌های دیالیز برای نگه‌داشتن حالت عادی بدن تا حد ممکن استفاده می‌شود. در صورت عدم انجام دیالیز در این شرایط، میزان نمک‌ها و سایر مواد زائد در خون بالا رفته و سبب مسمویت بدن و آسیب به سایر اندام‌ها می‌گردد. یکی از روش‌های دیالیز، CRRT یا درمان جایگزینی کلیوی پیوسته نام دارد. این روش برای افرادی که نارسایی کلیوی حاد دارند و در بخش مراقبت‌های ویژه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش به کمک دستگاه، خون را از طریق یک لوله عبور می‌دهد و سپس مواد زائد و آب را فیلتر می‌کند. خون همراه با مایعات جایگزین به بدن برمی‌گردد. این روش ۱۲ تا ۲۴ ساعت در روز ممکن است طول بکشد و برای افرادی که بیماری حاد دارند هر روز انجام می‌شود. از دستگاه CRRT هنگامی که بیمار دیالیزی فشار خون پایین دارد استفاده می‌شود. زیرا بیماران دیالیزی باید فشار خون نرمال داشته باشند و اگر با این شرایط دیالیز عادی صورت بگیرد، فشار خون افت شدیدتری داشته و در نهایت ممکن است منجر به مرگ بیمار گردد. به غیر از بیماران دیالیزی، بیمارانی که دچار عفونت شدید شده‌اند و یا بیمارانی که عمل‌های پیشرفته مثل پیوند انجام داده‌اند نیز با دستگاه CRRT تحت درمان قرار می‌گیرند. از مزایای این دستگاه می‌توان به متحرک بودن آن اشاره کرد. از خطرات و عوارض دستگاه CRRT می‌توان به عفونت، فشار خون پایین، خونریزی، تاخیر در بهبود کلیه، ضعیف شدن استخوان‌ها، هیپوترمی و … اشاره کرد. در ادامه مقاله به شرح اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه تجارت و ترخیص دستگاه CRRT از گمرک پرداخته‌ایم.

واردات دستگاه CRRT (دیالیز مداوم) در ایران

مشکلات مربوط به نارسایی کلیه میان افراد در سنین مختلف رایج است و در کشور ما نیز مردم با این بیماری‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. به همین دلیل باید دستگاه‌ها و تجهیزات لازم جهت درمان بیماران کلیوی در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها وجود داشته باشد و صنعت پزشکی در این زمینه دچار کمبود نباشد. به دلیل عدم توانایی تولیدکنندگان داخلی در تامین نیاز صنعت پزشکی به دستگاه CRRT (دیالیز مداوم)، واردات این دستگاه در کشور ما رواج دارد و سالانه مقادیری ارز بدین ترتیب از کشور خارج می‌شود.

واردات دستگاه CRRT (دیالیز مداوم) در ایران عمدتا از مبداء کشورهای آلمان، سوئیس، ترکیه، چین، آمریکا، امارات متحده عربی و … صورت می‌گیرد و فعالیت در این زمینه از سود مناسبی برای فعالان تجاری برخوردار است.

قوانین مربوط به واردات دستگاه CRRT (دیالیز مداوم)

تاجران و بازرگانانی که قصد فعالیت در زمینه واردات دستگاه CRRT (دیالیز مداوم) در ایران را دارند، باید در چهارچوب قوانین و مقررات تعیین شده از سمت اداره گمرک در این زمینه عمل کنند:

  • ورود موکول به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌باشد.
  • ردیف تعرفه‌های مربوط به اقلام دارویی، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی مشمول کاهش حقوق گمرکی از 4% به 1% (موضوع مفاد جزء 2 بند ه تبصره 7 قانون بودجه کل کشور، موکول به اعلام نظر سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سامانه گمرک ایران (در زمان ترخیص کالا) می‌باشد.

مجوزهای لازم برای ترخیص دستگاه CRRT (دیالیز مداوم) از گمرک

ترخیص کار رسمی اداره گمرک که قصد ترخیص دستگاه CRRT (دیالیز مداوم) از گمرک را دارد موظف است برای اخذ مجوزهای زیر از سازمان‌های مربوطه اقدام نماید:

  • مجوز فنی از دفتر صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی جهت بررسی تخفیف بیش از 3%
  • مجوز ارزی از دفتر صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی جهت تخصیص ارز
  • مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت برای ترخیص کالاهای مستعمل
  • مجوز فنی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مصارف انسانی
  • مجوز ارزی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مصارف انسانی
  • مجوز فنی از سازمان دامپزشکی برای مصارف دامی یا کشاورزی
  • مجوز ارزی از وزارت جهاد کشاورزی برای تخصیص ارز جهت مصارف دامی یا کشاورزی

کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص دستگاه CRRT (دیالیز مداوم)

کد 8 رقمی تعرفه گمرکی برای ترخیص دستگاه CRRT (دیالیز مداوم)  برابر 90189030 است که شامل حقوق ورودی 5% و اولویت کالایی 22 می‌گردد.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص دستگاه CRRT از گمرک

شرکت سلطان یاقوت با سابقه درخشان در زمینه انجام امور تجاری و بازرگانی گوناگون از جمله ترخیص کالا از گمرک، آماده همکاری با واردکنندگان و صادرکنندگان گرامی می‌باشد. ترخیص کالا فرآیندی پیچیده و تخصصی است که نیاز به مهارت و تجربه بالای ترخیص کار معتبر مانند متخصصان ترخیص کار شرکت سلطان یاقوت دارد. در صورتی که قصد ترخیص دستگاه CRRT از گمرک را دارید، می‌توانید برای درخواست مشاوره رایگان و یا همکاری با این شرکت، با شماره‌های زیر تماس بگیرید.