سلطان یاقوت

فرق ترانزیت و صادارت در چیست و چرا ترانزیت مهم است؟

فرق ترانزیت و صادارت

برای اینکه بتوان فرق ترانزیت و صادارت را به راحتی درک کرد می توان گفت که ترانزیت امروزه یکی از مهمترین راه های تجاری  بین کشور ها برای تامین نیاز هایشان می باشد. صادارت نیز یکی از مهمترین روش های کسب درآمد کشور و تولید کنندگان است.

فرق ترانزیت و صادرات :

اگر بخواهیم به صورت کلی به فرق ترانزیت و صادارت بپردازیم باید گفت که ترانزیت به معنای انتقال کالایی که تحت نظارت گمرک تشریفات گمرکی آن انجام نشده از گمرکی به گمرک دیگر است. اما صادرات به معنای ارسال کالا و خدمات به کشور دیگر می باشد که این روش چون داری سود بازرگانی است و کالا از کشور خارج می شود باید کلیه تشریفات گمرکی کالا با دقت انجام شود و هزینه های عوارض گمرکی و سود بازرگانی آن به گمرک پرداخت شود. در ادامه مقاله به فرق ترانزیت و صادرات خواهیم پرداخت.

مفهوم ترانزیت؟

مفهوم ترانزیت؟

ترانزیت یعنی چه؟ در دنیای امروز با توجه به روابط پیچیده بین کشور ها و همچنین شرایط سیاسی و اقتصادی حاکم بر آنها، روابط تجاری  رنگ و بویی جدید گرفته کشور ها برای تامین نیاز های خود به یکدیگر نیاز خواهند داشت. و نمی تواند به صورت مستقل از دنیا نیاز های خود را برطرف کنند از این رو کشور ها برای تامین نیاز های خود با هم همکاری می کنند. در این شرایط برخی از کشور ها هم توان بالایی برای تولید کالا ها و یا مواد اولیه دارند اینها فرصتی مناسب برای اشتغال زایی در آن کشور ها می باشد. نام دیگر در ترانزیت حمل یکسره صادارت می باشد.

سلطان یاقوت

شرکت سلطان یاقوت با تجربه بیست ساله آماده ارائه خدمات ترخیص کالا و تجارت و بازرگانی می باشد. ترخیص کاران زبده این شرکت امور حمل و نقل و ترخیص کالای شما از گمرک را در سریعترین زمان ممکن با حداقل قیمت انجام می دهند. از سری خدمات این شرکت تجاری و بازرگانی: ثبت سفارش، خرید کالا، حمل و نقل، ترانزیت و ترانشیپ کالا، اخذ مجوزات لازم، دریافت پته گمرکی ، دریافت برگ سبز و ….. می باشد. شما عزیزان برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به صورت رایگان با کارشناسان این شرکت تجاری و بازرگانی تماس بگیرید.

هزینه های ترانزیت کالا چگونه است؟

ترانزیت یک فعالیت بین المللی آزاد در بین کشور ها است . به دلیل بین المللی بودن آن کشور ها مجبور به تطبیق قوانین ترانزیتی خود با قوانین بین المللی ترانزیت کالا هستند. و کشور های برای پیشی گرفتن و پیروزی در بازار های بین المللی کالاها قیمت کالاهای ترانزیتی را رقابتی اعلام می کند. از طرفی دیگر به دلیل اینکه کالاهای ترانزیتی هزینه های کمتری بابت تشریفات گمرکی پرداخت می کنند نیز قیمت تمام شده کمتری خواهند داشت. و این یکی از مزیت های کالاهای ترانزیتی است به همین دلیل کشورها به دنبال کشور هایی هستند که هزینه تمام شده کالاهای ترانزیتی و به طور کلی حمل و نقل آنها ارزانتر تمام می شود.

انواع ترانزیت کالا چیست؟

ترانزیت به دو نوع ترانزیت داخلی و خارجی تقسیم بندی می شود. ( ترانزیت داخلی، ترانزیت خارجی )

  • ترانزیت داخلی :

در ترانزیت داخلی کالایی که تشریفات گمرکی آن انجام نشده یا به اصطلاح گمرک نشده از گمرک مجاز داخلی به گمرک دیگری در داخل کشور حمل و تحویل داده می شود.

  • ترانزیت خارجی :

ترانزیت خارجی که با نام ترانزیت بین المللی نیز شناخته می شود. در این نوع از ترانزیت کالاهای خارجی و بین المللی برای عبور از مسیر ایران از یک گمرک مرزی وارد و از گمرک مرزی دیگری خارج می شوند. کالاهایی بین المللی که با عنوان ترانزیتی وارد کشور می شوند نیازی به پرداخت حقوق و عوارض گمرکی و یا سود بازرگانی نخواهند داشت. از طرفی هم اگر ایران با کشور که کالای ترانزیتی آن از کشور ما عبور می کند دارای قرار دادی باشد کالاهای ترانزیتی آن کشور مشمول آن قرار داد شده و باید نسبت به آن تابع باشند شاید مشمول پرداخت هزینه هایی باشند.

انواع ترانزیت کالا چیست؟

ترانزیت مسافر چیست؟

معمولا در سفرهای طولانی که برای مسافران پیش می آید و از کشور به کشور دیگری به صورت فرودگاهی و یا زمینی انتقال داده می شوند. در بعضی از مواقع مجبور به تعویض هواپیما و ماشین یا وسیله نقلیه خواهند شد که به آنها مسافر ترانزیتی می گویند.

جاده ترانزیت چیست؟

به جاده هایی که در آن تریلی و کامیون های حامل کالا ها و بارهای ترانزیتی بدون توقف به مسیر خود ادامه می دهند جاده ترانزیتی گفته می شود.

صادرات یعنی چه؟

صادرات یکی از مهمترین و سود آور ترین فعالیت های اقتصادی برای شرکت ها در زیمنه تجارت بین المللی می باشد. صادرات به طور کلی به معنای ارسال کالا و یا خدمات و یا فروش آنها به کشور های بیرون از مرز گفته می شود. صادرات نیازمند سرمایه گذاری است و باید بدانید  که ریسک خیلی کمی دارد و عموما با سود بازرگان همراه است. در واقع شما بدون نیاز به راه اندازی فروشگاهی در خارج از کشور که نیازمند هزینه های بیشتری است به راحتی می توانید با صادارت کالا محصولات خود را در کشور های دیگر عرضه نماید.

صادرات یعنی چه؟

انواع صادارت چگونه است؟

صادرات دارای دو نوع کلی مستقیم و غیر مستقیم است. صادرات مستقیم نوعی فعالیت تجاری  بین صادر کننده و وارد کننده می باشد و شخص ثالثی در این بین دخالت ندارد. این نوع از صادارت کسب و کارهایی که فعالیت دارند و به دنبال راهکاری برای توسعه هستند فعالیت می کنند. در صادرات غیر مستقیم با توجه به تعریف آرائه شده از آن یکی از آسانترین راه های تجارت می باشد در این روش چندین واسطه به صادرات کالا از کشور تولید کننده می پردازند. در این روش به تخصص خاصی نیاز نیست و همچنین هزینه آن بسیار کم است و معمولا شرکت های تازه تاسیس خواهان این نوع از صادارت هستند.

بیشتر بخوانید :

 

3.5/5 - (2 امتیاز)