یکی از غنیترین محصولات غذایی، پای مرغ نام دارد که سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن انسان است که بدن ما بطور طبیعی قادر به تولید آنها نمیباشد. کشور ما از ظرفیت مناسبی برای تولید و صادرات پای مرغ به کشورهای همسایه بهرهمند است و سود مناسبی از فعالیت در این زمینه نصیب تاجران و بازرگانان میگردد. از این رو قصد داریم در ادامه مقاله به موضوع ترخیص پای مرغ از گمرک بپردازیم. مقادیر بالای کلسیم موجود در پای مرغ سبب شده تا به عنوان درمانی مناسب برای پوکی استخوانها و همچنین جوانسازی پوست میان مردم کشورهای مختلف طرفدار پیدا کند. کشور چین، رکورد دار بیشترین میزان واردات پای مرغ در جهان است و سوپ پای مرغ در این کشور، جزو غذاهای گران و پرطرفدار به شمار میرود. این غذا در کشور ما نیز مورد توجه قرار گرفته و استفاده از آن در کشورهای پرجمعیت میان قشر ضعیف که توانایی خرید محصولات گوشتی را ندارند، رواج دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه تجارت و ترخیص پای مرغ از گمرک، ادامه مقاله را دنبال نمائید.
تجارت ایران در زمینه پای مرغ
در کشور ما صادرات پای مرغ به کشورهای متقاضی، به تجارتی پرسود مبدل شده است و توجه تاجران و بازرگانان را به خود جلب کرده است. شرکتهای صادرکننده، پای مرغ را از کشتارگاهها جمعآوری کرده و از طریق فروش آن به کشورهای خارجی کسب درآمد میکنند.
صادرات پای مرغ در ایران، صنعت نسبتا جدیدی است؛ زیرا در گذشته دستگاهها و لوازم کافی برای به عملآوری و بستهبندی مناسب پای مرغ وجود نداشت و این محصول به بازار مصرفی داخلی جهت مصرف خوراکی عرضه میشد و مقداری نیز به جهت تولید غذای دام و طیور صرف میشد. خوشبختانه در سالهای اخیر، ظرفیت تولید و صادرات این محصول بالا رفته است.
صادرات پای مرغ از ایران به مقصد کشورهای همسایه از جمله چین، قطر، ترکیه، سوریه، عراق و … رواج داشته و هر ساله مقادیر مناسبی ارز بدین طریق به کشور ما تزریق میگردد.
قوانین مربوط به صادرات و واردات مرغ در ایران
مرجع قوانین زیر، یادداشتهای فصل دوم کتاب مقررات صادرات و واردات ایران میباشد:
- ورود و صدور قطعات مرغ از جمله پای مرغ موکول به رعایت ماده 7 قانون دامپزشکی مصوب 1350 به شرح زیر است:
ماده 7- ورود و صدور هر نوع دام زنده، تخم مرغ نطفهدار، اسپرم دام، فرآوردههای خام دامی، داروها و واکسنها و سرمها و مواد بیولوژیکی و مواد ضدعفونی و سموم دامپزشکی و مواد غذایی متراکم و مکملهای غذای دام و داروهایی که برای ساختن مواد نامبرده مورد نیاز است باید با موافقت وزارت کشاورزی صورت گیرد.
- ورود محصولات مشمول فصل دوم کتاب مقررات صادرات و واردات (گوشت و احشای خوراکی)، از حیوانات حرام گوشت یا از حیوانات حلال گوشت به طریق ذبح غیراسلامی ممنوع است.
مجوزهای لازم برای ترخیص پای مرغ از گمرک
تمام کالاهای وارداتی و صادراتی در ایران، همانند سایر کشورهای جهان، باید کنترل و بررسی شوند تا جلوی تخلفات و قاچاق گرفته شود. از این رو اداره گمرک تاسیس شده و وظیفه آن، صدور مجوز ترخیص کالا برای محمولههایی است که مطابق قوانین و دستورالعملهای اداره گمرک صادر یا وارد شدهاند. در این راه پر پیچ و خم، ترخیص کار رسمی اداره گمرک به کمک تاجران و بازرگانان میآید و یار و راهنمای ایشان خواهد بود. فعالان تجاری با بهرهمندی از خدمات ترخیص کار معتبر و کاردرست همچون کارشناسان ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت، تجارتی ایمن را در کوتاهترین زمان ممکن و با صرف هزینهای مناسب تجربه خواهند کرد.
ترخیص کار رسمی اداره گمرک که قصد ترخیص پای مرغ از گمرک را دارد باید برای اخذ مجوزات زیر از سازمانهای مربوطه اقدام نماید:
- مجوز فنی از وزارت جهاد کشاورزی برای اعلام تاریخ اعتبار
- مجوز فنی از سازمان دامپزشکی
- مجوز ارزی از وزارت جهاد کشاورزی
- نیاز به شناسه کالا
تعرفه گمرکی برای ترخیص پای مرغ
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص پای مرغ تازه یا سرد کرده برابر 02071330 است که از حقوق ورودی 55% و اولویت کلایی 2 برخوردار میباشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه میگردد.
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص پای مرغ منجمد برابر 02071440 است که از حقوق ورودی 55% و اولویت کلایی 2 برخوردار میباشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه میگردد.
خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص پای مرغ از گمرک
شرکت سلطان یاقوت با تجربهای که طی سالها فعالیت در زمینه تجارت و بازرگانی کسب کرده است آماده خدمت رسانی به تجار عزیز در زمینههای ثبت سفارش، اخذ مجوز، تنظیم اظهارنامه، حمل و نقل کالا، ترانزیت و ترانشیپ، حواله ارز، ترخیص کالا و … میباشد. این شرکت قصد دارد با ارائه به موقع و باکیفیت خدمات خود، شما عزیزان را در این امر سخت و زمانبر یاری داده و موجبات تجارتی امن را فراهم آورد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و یا همکاری با شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص پای مرغ از گمرک با تلفن های زیر تماس حاصل فرمائید.
تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034