سلطان یاقوت

ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک

ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک

ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک، از پروسه‌های تجاری حائز اهمیت در ایران و جزو خدمات شرکت سلطان یاقوت است. یکی از ضروری‌ترین کالاهایی که هر جامعه‌ای به آن نیاز دارد، تجهیزات پزشکی هستند که جهت بهبود سلامت جامعه و افزایش سرانه سلامت، به کار می‌روند. یکی از این تجهیزات پراهمیت، دستگاه سونوگرافی است که برای تصویربرداری اندام‌ها و ساختارهای داخلی بدن استفاده می‌شود. پزشکان با استفاده از این دستگاه که از امواج صوتی با فرکانس بالا برخوردار است، اطلاعاتی مفید برای تشخیص انواع بیماری و شرایط جسمی افراد به دست می‌آورند. انواع دستگاه سونوگرافی شامل دوبعدی، سه‌بعدی، چهاربعدی و داپلر هستند که در تشخیص بیمار‌های مربوط به زنان و زایمان، کلیه و مجاری ادراری، ارگان‌های جامد شکمی، مغز و اعصاب، قلب و عروق، اطفال، ارتوپدی و بررسی عضلات و تاندون‌ها، چشم و … به طور گسترده کاربرد دارند. برخلاف اشعه ایکس، امواج این دستگاه فاقد هرگونه خطر بوده و به همین دلیل در دوران بارداری برای مشاهده جنین نیز استفاده می‌شود. سونوگرافی روش تصویربرداری از عضوهای داخلی بدن بدون درد بوده و برای این کار از امواج صوتی بهره می‌برد. این تصویربرداری، شامل استفاده از یک مبدل کوچک (پروب) و ژل است که به صورت مستقیم روی پوست قرار می‌گیرد. در ادامه مقاله به موضوعاتی همچون تجارت و ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک خواهیم پرداخت.

مزایای دستگاه سونوگرافی و انواع آن

سونوگرافی Sonography از sono به معنی صوت و graphy به معنی رسم گرفته شده است. در مواقعی که تشخیص بیماری با کمک علائم و معاینه فیزیکی بیمار ممکن نباشد، انجام تصویربرداری سونوگرافی توسط پزشک توصیه می‌شود. بطورکلی سونوگرافی با دو هدف صورت می‌گیرد: سونوگرافی بارداری و سونوگرافی تشخیصی.

سونوگرافی بارداری برای بررسی نوزاد در شکم مادر استفاده می‌شود و می‌تواند اطلاعاتی در مورد رشد، تکوین و سلامت کلی نوزاد ارائه دهد.

سونوگرافی تشخیصی برای مشاهده و ارائه اطلاعات در مورد سایر قسمت‌های داخلی بدن استفاده می‌شود و قسمت‌هایی نظیر قلب، رگ‌های خونی، کبد، مثانه، کلیه‌ها و اندام‌های تناسلی زنان را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

از نقاط مثبت دستگاه سونوگرافی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • یک روش معاینه داخلی غیر تهاجمی و بدون هرگونه تزریق یا سوزن است.
  • نسبت به سایر روش‌های تصویربرداری ارزان‌تر بوده و به طور گسترده در دسترس است.
  • ایمن و بی خطر بوده و از تابش و اشعه ایکس یا سایر اشعه‌های مضر در آن استفاده نمی‌شود.
  • تصاویر حاصل از این دستگاه روشن و قابل تفکیک می‌باشند.
  • به دلیل بی خطر بودن، در تصویربرداری و کنترل زنان باردار و جنین، در اولویت قرار می‌گیرد.

واردات دستگاه سونوگرافی از گمرک

در ایران به دلایلی همچون تحریم‌های اقتصادی و نبود دانش کافی، تولیدات تجهیزات پزشکی برای تامین نیاز صنایع پزشکی داخلی امکان پذیر نمی‌باشد. اگرچه در سال‌های اخیر، تولیدکنندگان داخلی پیشرفت خوبی در تولید و ساخت این تجهیزات داشته‌اند؛ اما همچنان نیاز کشور ما به دستگاه‌های سونوگرافی بالا بوده و سالانه تعداد زیادی از آن‌ها به کشور وارد می‌شوند. دستگاه سونوگرافی از تجهیزات مهم پزشکی برای معاینه قسمت‌های داخلی بدن است و از نیازهای مهم در راستای ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه می‌باشد. واردات دستگاه سونوگرافی به ایران بیشتر از کشورهای ژاپن، آلمان، ایتالیا و چین صورت می‌گیرد که از بین آن‌ها محصولات ژاپنی و آلمانی از طرفداران بیشتری در بازار ایران برخوردار هستند. علاوه بر دستگاه‌های اصلی سونوگرافی، تقاضای داخلی برای لوازم مصرفی و قطعات این دستگاه نیز از طریق واردات در کشور ما تامین می‌گردد.

مجوزهای لازم جهت ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک

ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک، به دلیل واردات بالای این دستگاه از فعالیت‌های تجاری مهم و تخصصی به شمار می‌رود که پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. انجام صحیح مراحل ترخیص کالا، جزو وظایف ترخیص کار رسمی اداره گمرک است که با بهره‌گیری از تجربه و مهارت خود در این زمینه، توانایی همیاری با تاجران و بازرگانان کشورمان را دارد. مرحله اخذ مجوزات، از سرنوشت سازترین مراحل در ترخیص کالاست و جزئیات مجوز و سازمان‌های مربوطه برای هر کالا بصورت خاص تعریف شده است.

جمع آوری مجوزات زیر و ارائه آن‌ها جهت صدور مجوز ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک، توسط ترخیص کار دارای کارت بازرگانی معتبر الزامی می‌باشد:

  • مجوز فنی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مصارف انسانی؛
  • مجوز فنی از سازمان دامپزشکی برای مصارف دامی یا کشاورزی؛
  • مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت برای کالاهای مستعمل؛
  • مجوز ارزی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت تخصیص ارز برای مصارف انسانی؛
  • مجوز ارزی از وزارت جهاد کشاورزی جهت تخصیص ارز برای مصارف دامی یا کشاورزی؛
  • مجوز ارزی از دفتر صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی جهت تخصیص ارز برای مصارف انسانی.

تعرفه گمرکی جهت ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک

کد تعرفه جهت ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک، برابر 90181250 است که دارای حقوق ورودی 4% و اولویت کالایی 21 می‌باشد.

کد تعرفه جهت ترخیص اجزا و قطعات سونوگرافی از گمرک، برابر 90181260 است که دارای حقوق ورودی 4% و اولویت کالایی 21 می‌باشد.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک

همانطورکه اشاره شد، ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک شامل مراحل پیچیده‌ای است که انجام صحیح آن در گرو بهره‌مندی از خدمات ترخیص کار معتبر و ماهر می‌باشد. تاجران و بازرگانان عزیز کشورمان می‌توانند با خیالی راحت از خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص دستگاه سونوگرافی از گمرک، بهره‌مند شوند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و همکاری، با شماره‌های زیر تماس بگیرید.

تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034