سلطان یاقوت

ترخیص ترموستات از گمرک

ترخیص ترموستات از گمرک

ترخیص ترموستات از گمرک، یکی از فعالیت‌های تجاری رایج در کشور ما محسوب شده و برای تاجران و بازرگانان بسیار موضوع حائز اهمیتی است. به همین دلیل قصد داریم در این مقاله به شرح اطلاعات پیرامون این فرآیند بپردازیم که در دایره خدمات ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت جای دارد. ترموستات (Thermostat) با معادل فارسی دماپا، یک قطعه کاربردی است که وظیفه کنترل و تنظیم دما در فضاهای بسته را به عهده داشته و بطورکلی نوعی کنترل‌گر است. نقش ترموستات در وسایل سرمایشی و گرمایشی، ثابت نگه داشتن دما بر روی عددی است که توسط کاربر تنظیم شده است؛ برای درک بهتر می‌توان به پنل تنظیم دمای یخچال و فریزرها اشاره کرد. ترموستات عمل سنجش و تنظیم دما را با قطع و وصل کردن دستگاه‌های سرمایشی و گرمایشی و با به کارگیری سنسورها و روش‌های خاصی به انجام می‌رساند. این بدان معناست که با رسیدن دما به عدد تنظیم شده، مدار برقی دستگاه توسط ترموستات قطع شده و و در هنگامی که دما با افت مواجه شده و به 3 الی 5 درجه از نقطه دمای ثابت پایین تر برود، این قطعه مجددا جریان مدار را وصل و دستگاه را روشن می‌کند. توانایی‌های ترموستات در تثبیت دمای محیط و همچنین کاهش یا افزایش دما حین کار وسیله سرمایشی و گرمایشی، بسیار خاص و ارزشمند است. از مزایای ترموستات می‌توان به کنترل سرما و گرمای محیط بسته به صورت یکنواخت و اتوماتیک و همچنین کاهش مصرف انرژی اشاره کرد. در ادامه با کاربرد و انواع ترموستات‌ها و همچنین نحوه تجارت و ترخیص ترموستات از گمرک آشنا خواهید شد.

انواع ترموستات کدامند؟

ترموستات‌ها انواع مختلفی داشته و براساس معیارهای خاصی طبقه‌بندی می‌شوند.

معیار دسته‌بندیانواع
محل قرارگیری و نصبترموستات اتاقی، ترموستات کانالی، ترموستات مستغرق و ترموستات جداری
عملکردترموستات قطعی و وصلی و ترموستات تدریجی
کنترل دماترموستا‌ت‌های حرارتی و ترموستات برودتی
رده و رنجترموستات‌های زیر صفر و بالای صفر
دفعات کارکردترموستات تک مرحله‌ای، ترموستات دو مرحله‌ای، تروستات پله‌ای
سنسور کاربردیترموستات بیمتال، ترموستات فانوسه‌ای، ترموستات رئوستا و ترموستات دیافراگمی
فصل کاربردترموستات مناسب فصل‌های تابستان، زمستان و دوفصلی

 

کاربرد ترموستات در صنایع گوناگون

همانطورکه اشاره شد، ترموستات‌ها بسیار پرمصرف هستند و دایره کاربرد آن‌ها بسیار گسترده می‌باشد. در ادامه به برخی از مهم‌ترین موارد استفاده از ترموستات‌ها برای تنظیم درجه حرارت مایعات، گاز‌ها و جامدات در دستگاه‌های گرم یا سرد ساز در صنایع مختلف اشاره خواهیم کرد:

  1. مصارف صنعتی ترموستات‌ها عبارتند از: گلخانه‌ها، گرم خانه، کوره، دیگ‌های بخار و اتوکلاو‌ها.
  2. مصارف ساختمانی ترموستات‌ها عبارتند از: در بخش تاسیسات اعم از شوفا‍‍‍ژ خانه‌های مرکزی و کنترل دما در سیستم‌های هواساز، چیلر و فن کوئل.
  3. کاربرد ترموستات در صنعت لوازم خانگی شامل: لباسشویی، ظرفشویی، سرخ کننده ها، سماور برقی، فر‌های برقی، آبگرمکن برقی و گازی و … می‌شود.
  4. در صنعت خودروسازی از ترموستات ماشین برای ثابت نگهداشتن دمای حرارت موتور در نزدیک دمای مشخص و مناسب استفاده می‌شود و جایگاه آن میان موتور و رادیاتور خودروهاست.

واردات ترموستات در ایران

مصارف ترموستات در تمام کشورهای جهان از جمله ایران بسیار بالا بوده و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در کشور ما ترموستات‌های مورد استفاده در این صنایع عمدتا از نوع وارداتی هستند که از کشورهای خارجی خریداری شده و سالانه مقادیر بالایی ارز بدین طریق خارج می‌گردد.

واردات ترموستات عمدتا از مبداء کشورهای چین، امارات متحده عربی، ایتالیا، ژاپن، ترکیه، جمهوری کره، فرانسه و … صورت می‌گیرد. دلیل اینکه واردکنندگان به جای کشورهای اروپایی و آمریکایی پیشرفته، واردات کالا از کشورهای چین و امارات را ترجیح میدهند، ممنوعیت‌ها و محدودیت‌هایی است که به علت تحریم‌های گسترده علیه ایران، بر مبادلات تجاری کشورمان با کشورهای غربی اعمال شده است.

مجوزهای لازم جهت ترخیص ترموستات از گمرک

ترخیص کاری که قصد ترخیص ترموستات از گمرک را دارد، موظف است نسبت به اخذ مجوزهای زیر از سازمان‌های مربوطه اقدام نماید:

  • مجوز فنی از دفتر صنایع تجهیزات برقی و الکترونیکی به شرط واردات قطعات یدکی برای ارائه خدمات پس از فروش شرکت‌های تولیدی وسایل حمل و نقل
  • مجوز ارزی از دفتر صنایع تجهیزات برقی و الکترونیکی جهت تخصیص ارز
  • مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت برای ترخیص کالاهای مستعمل

تعرفه گمرکی جهت ترخیص ترموستات از گمرک

کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص ترموستات خودرو (قطع کننده جریان موتور هنگام افزایش دما (PTH) مخصوص خودرو) برابر 90321010 است که دارای حقوق ورودی 1% و اولویت کالایی 25 می‌باشد.

کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص سایر ترموستات‌ها برابر 90321090 است که دارای حقوق ورودی 32% و اولویت کالایی 26 می‌باشد.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص ترموستات از گمرک

ترموستات‌ها، شامل اقلام گسترده‌ای می‌باشند که شرکت سلطان یاقوت، فرآیند ترخیص این محصولات از گمرک را بدون ایجاد مشکلاتی از قبیل تاخیر در ترخیص محموله و پرداخت هزینه‌های اضافی امکان‌پذیر می‌کند. برای ارتباط با کارشناسان ماهر و باتجربه شرکت سلطان یاقوت، کافیست با شماره‌های درج شده در انتهای مقاله تماس حاصل نمائید.

تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034

برخی خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص ترموستات از گمرک، شامل موارد زیر می‌باشد:

  • ترخیص ترموستات الکترومکانیکی از گمرک
  • ترخیص ترموستات الکترونیکی از گمرک
  • ترخیص ترموستات دیجیتال از گمرک
  • ترخیص ترموستات یخچال از گمرک
  • ترخیص ترموستات ماشین و لوازم نقلیه از گمرک
  • ترخیص ترموستات‌های هوشمند مبتنی بر اینترنت از گمرک
  • ترخیص ترموستات گازی از گمرک
  • ترخیص ترموستات مومی از گمرک
  • ترخیص شیرهای ترموستاتی رادیاتور از گمرک