ترخیص زینک افست از گمرک جزو فرآیندهای تجاری حائز اهمیت در کشور ماست که جزو خدمات ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت میباشد. زینک افست که در صنعت چاپ ایران مورد استفاده قرار میگیرد از نوع وارداتی بوده و به همین سبب موضوع مقاله ما نیز از اهمیت و ارزش بالایی برای فعالان تجاری برخوردار است. چاپ افست مهمترین و پرکاربردترین چاپ داخل ایران است که انواع کتابها، دفاتر، کاتالوگها، کارتهای ویزیت، اوراق اداری و تقریبا تمامی محصولات چاپی را با کمک ماشین آلات مخصوص این فرآیند به نام دستگاه افست به چاپ میرسانند. فرآیند چاپ به روش افست، زمانبر است؛ زیرا قبل از انجام مراحل چاپ، نیاز به آمادهسازی و ساخت زینک یا پلیت است. زینک عبارت است از یک ورق از جنس آلومینیوم و روی که جزو مواد اولیه دستگاه چاپ افست به شمار رفته و در واقع نقش حامل طرح مورد نظر جهت چاپ را ایفا میکند. طی فرآیندی به نام لیتوگرافی، طرحها روی زینک یا پلیت قرار گرفته تا در مرحله بعدی، یعنی در چاپ افست روی کاغذ نهایی منتقل گردد. صنعت لیتوگرافی تنها به چاپ افست محدود میشود و در انواع دیگر چاپ از جمله چاپ دیجیتال کاربرد ندارد. طریقه قرارگیری طرحها روی زینک بر اساس چهار رنگ اصلی (مشکی، زرد، آبی، صورتی) میباشد که در واقع تمامی رنگها با ترکیب این چهار رنگ اصلی ساخته میشوند. دلیل اینکه از زینک چاپ در فرآیند چاپ افست استفاده میشود، این است که چاپ افست یک روش چاپ غیرمستقیم بوده که برای انتقال طرحها و رنگها روی کاغذ مورد نظر، حتما نیاز به یک واسطه دارد. برای آشنایی بیشتر با زینک افست و ترخیص پیلیت افست از گمرک، ادامه مقاله را از دست ندهید.
ویژگیهای زینک یا پیلیت افست
در صنعت چاپ ایران به Printing Plate، به اصطلاح زینک گفته میشود که نام فلز روی است؛ زیرا در ساخت ورقه زینک از فلز روی استفاده میشود. پیلیت در اصل به فلزی با ضخامت بیش از 3 میلی متر گفته میشود که به رنگ سیاه تولید شده و کاربرد و جنسهای گوناگونی دارد. مزیت زینک افست، این است که دارای ابعاد استاندارد مختلفی است و برای چاپ روی ابعاد گستردهای از کاغذها کاربرد دارند. اگر پلیت خریداریشده نسبت به دستگاه چاپ سایز بزرگتری داشت، آن را برش میدهند و بعد در دستگاه مورداستفاده قرار میگیرد. سطح پیلیت یکدست و صاف بوده و قابلیت شکلپذیری دارد. اگرچه پلیتهای فلزی قیمت بالاتری نسبت به بقیه پلیتها دارند، اما مدتزمان زیادی برای شما کار میکنند و مقاومت بالایی دارند؛ از این روش برای چاپ روی انواع کاغذ، مقوا و پلاستیک استفاده میشوند.
انواع زینک یا پیلیت کدامند؟
زینک یا پیلیت میتواند از جنس کاغذ، فلز، پلاستیک باشد که استفاده از نوع فلزی آن در کشور ما مرسومتر است. انواع زینک شامل موارد زیر میشوند:
- زینک چاپ افست معمولی
- زینک چاپ افست خشک
- زینک چاپ و پلیت دیازو
- پلیت پلی استری
- پلیت حساس به حرارت
- پلیت هالید نقره (زینک ctp)
- پلیت دوفلزی
- پلیت فتوپلیمر
- پلیت الکترواستاتیکی
- پلیتهای زدودنی
واردات زینک افست در ایران
زینک جزو کالاهای استراتژیک و ضروری در صنعت چاپ است و متاسفانه در داخل کشور ما تولید نمیشود. اگر واردات زینک افست در کشور ما متوقف شود، صنعت چاپ با کمبود و مشکل جدی مواجه خواهد شد. لزوم واردات این محصول با توجه به نقش اساسی آن در چاپ محصولات فرهنگی نشر و مکتوبات قابل توجیه است.
واردات زینک افست در ایران از مبداء کشورهای چین، تایوان، امارات متحده عربی و هند صورت میگیرد. تاجران ایرانی، واردات زینک افست از کشورهای چین و امارات متحده عربی را به کشورهای اروپایی و آمریکایی ترجیح میدهند؛ زیرا تحریمهای اعمال شده علیه کشورمان در سالهای اخیر، مبادلات تجاری با کشورهای غربی را محدود و در مواردی نیز ممنوع کرده است. هم اکنون دو کشور چین و امارات متحده عربی بزرگترین شرکای تجاری ایران محسوب شده که سالانه مقادیر بالایی ارز صرف خرید محصولات مختلف از جمله زینک افست از این کشورها میشود.
مجوزهای لازم برای ترخیص زینک افست از گمرک
ترخیص زینک افست از گمرک، از جمله امور تجاری است که تخصصی و پیچیده بوده و به مهارت بالای ترخیص کار رسمی اداره گمرک نیاز دارد. صادر کنندگان و واردکنندگان کشور ما، برای آنکه کالاهای تجاری خود را از مرز ایران وارد یا خارج کنند، باید از زیر ذره بین اداره گمرک عبور کرده و قانونی بودن تجارت خود را اثبات نمایند. در همین راستا، اداره گمرک قوانین و مقرراتی تعیین کرده است که انجام عملیات ترخیص کالا در این چهارچوب، ضرورت دارد. ترخیص کار شخصی است که به نمایندگی از فعالان تجاری، به این دستورالعملها عمل کرده و با تسلط بالای خود بر امور گمرکی، از بروز مشکلات مرسوم نظیر تاخیر در خروج کالا از گمرک و پرداخت هزینههای مازاد جلوگیری میکند.
مرحله اخذ مجوزهای مربوط به کالا از سازمانهای معین شده، جزو سرنوشتسازترین مراحل ترخیص کالا میباشد. ترخیص کاری که قصد ترخیص زینک افست از گمرک را دارد، موظف است جهت تخصیص ارز در این زمینه نسبت به اخذ مجوز ارزی از دفتر صنایع سلولزی، چاپ و نوشت افزار اقدام نماید.
تعرفه گمرکی برای ترخیص زینک افست
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص زینک افست برابر 37019920 است که دارای حقوق ورودی 4% و اولویت کالایی 23 میباشد.
خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص زینک افست از گمرک
شرکت سلطان یاقوت با کادری از نیروهای متخصص و باتجربه ترخیص کار، سالهاست جهت همیاری با تاجران و بازرگانان کشورمان میکوشد و هدف این شرکت، کسب رضایت مشتری است. اکنون شرکت سلطان یاقوت از معتبرترین شرکتهای تجاری و بازرگانی میباشد که امور گمرکی از جمله ترخیص کالا را بدون بروز مشکلات مرسوم، به انجام میرساند. در صورتی که قصد کسب مشاوره رایگان و همکاری در زمینه ترخیص زینک افست از گمرک را دارید، می توانید از طریق شمارههای زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار نمایید.
تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034
- ترخیص زینککاغذی، پلاستیکی و یا ترکیبی از هر دو ۱۰۰۰۰ – ۱۰۰
- ترخیص زینک حساس به نور از نوع دستی ۷۵۰۰۰ – ۵۰۰
- ترخیص زینک حساس (نگاتیو) دیازو ۷۵۰۰۰ – ۱۰۰۰۰
- ترخیص زینک حساس فتوپلیمر (نگاتیو) ۱۰۰۰۰۰۰- ۱۰۰۰۰
- ترخیص زینک حساس دیازو یا فتوپلیمر (پوزتیو) ۱۰۰۰۰۰۰- ۱۰۰۰۰
- ترخیص زینک مسی (چند فلزی) یک میلیون و بیشتر