جدول تعرفۀ گمرکی سال 1400
جداول تعرفۀ گمرکی سال 1400 توسط هیئت دولت و وزیران مشخص شد. هرساله حقوق ورودی و حقوق گمرکی واردات و صادرات کالا توسط هیئت دولت و کمسیون ماده یک مشخص میشود و به تصویب میرسد و در نهایت در کتاب مقررات واردات و صادارتی که هر سال منتشر میشود درج میگردد.
یکی از مهمترین مواردی که باید مورد توجه قرار داد این است که در هر سال جدید اگر جداول تعرفۀ گمرکی و حقوق ورودی ابلاع نگردد و در کتاب مقررات واردات و صادرات به چاپ نرسد، تجار و بازرگانان باید بر طبق حقوق ورودی و تعرفه های گمرکی سال گذشته اقدام کنند ولی متعهد خواهند بود که در صورت مخشص شدن جداول ما به التفاوت را پرداخت نمایند.
توجه داشته باشید در حال حاضر جداول تعرفۀ گمرکی کالاهای در سال 1400 مشخص شده است و شما به جستجو در کتاب قوانین و مقررات واردات و صادرات سال 1400 و یا فایل های مربوط به قوانین و مقررات سال 1400 میتوانید وضعیت حقوق و عوارض گمرکی را چک کرده و وضعیت گروه کالایی خود را بر اساس Hsو شرح کالا جستجو نمایید.
تعرفۀ گمرکی یعنی چه
به عبارت ساده تعرفۀ گمرکی یعنی مالیات و عوارضی که دولت ها به دلایل مختلفتی از جمله حمایتهای مالی از کالاهای وارداتی و یا صادارتی دریافت میکنند و در اصطلاحات بازرگانی به آن حقوق گمرکی گفته میشود. معمولا تعرفه کالاها بر اساس ارزش کالایی دریافت میشود که به آن تعرفه ارزشی نیز گفته میشود.
چگونگی محاسبه حقوق و عوارض گمرکی
تعرفههای گمرکی معمولا بر اساس ارزش کالاها محاسبه میشوند. در برخی از موارد تعرفههای ترجیحی و یا موافقت نامههایی که در بین کشورها امضا شده موجب کاهش تعرفههای وارداتی و یا صادراتی کالاهایی میشود که از کشورهای خاصی وارد و صادر میشوند ا که موافقت نامه امضا شده است میشود. این موارد در مصوبات و تعرفههایی که توسط دولت اعلام میشود وجود ندارد و شما عزیزان برای دریافت اطلاعات در این خصوص باید به کتاب مقررات واردات و صادرات سال جدید مراجعه کرده و پیوستهای موجود در این کتاب را مورد مطالعه قرار دهید.
فصل بندی کتاب مقررات واردات و صادرات سال 1400
در تمامی کتابهایی که مربوط به مقررات و قوانین واردات و صادارت میباشد یک سری فصل بندیهایی وجود دارد که شما با توجه به موضوعات آن به راحتی میتوانید به تعرفۀ گمرکی، حقوق ورودی و سود بازرگانی کالای مورد نظر خود دسترسی پیدا کنید. در زیر فهرست این فصل بندیها را برای شما شرح خواهیم داد:
- فصل اول : حیوانات زنده ، محصولات حیوانی
- فصل دوم : محصولات نباتی
- فصل سوم : چربیها و روغنهای حیوانی یا نباتی ، فرآوردههای …
- فصل چهارم : محصولات صنایع غذایی ، نوشابهها ، آبگونهای الکلی و …
- فصل پنجم : محصولات معدنی
- فصل ششم : محصولات صنایع شیمیایی یا صنایع وابسته به آن
- فصل هفتم : مواد پلاستیکی و اشیاء ساخته شده از این مواد ، کائوچو و اشیاء …
- فصل هشتم : پوست خام ، چرم ، پوست های نرم و اشیاء ساخته شده از این مواد ، اشیاء
- فصل نهم : چوب و اشیاء چوبی ، زغال چوب ، چوب پنبه و اشیاء چوب پنبهای ، …
- فصل دهم : خمیر چوب یا سایر مواد الیافی سلولزی ، کاغذ یا مقوا برای بازیافت
- فصل یازدهم : مواد نساجی و مصنوعات از این مواد
- فصل دوازدهم : کفش ، کلاه ، چترآفتابی ، عصا ، عصای صندلی شو ، شلاق و تازیانه ، …
- فصل سیزدهم : مصنوعات از سنگ ، گچ ، سیمان ، پنبه نسوز ( Asbestos )، میکا ، …
- فصل چهاردهم : مروارید طبیعی یا پرورده ، سنگ های گرانبها یا نیمه گرانبها ، فلزات …
- فصل پانزدهم : فلزات معمولی و مصنوعات آنها
- فصل شانزدهم : ماشین آلات و وسایل مکانیکی ، ادوات برقی ، اجزاء و قطعات آنها و …
- فصل هفدهم : وسایل نقلیه زمینی ، هوایی ، آبی و تجهیزات ترابری مربوط به آنها
- فصل هجدهم : آلات و دستگاههای اپتیک ، عکاسی ، سینماتوگرافی ، سنجش ، کنترل ، …
- فصل نوزدهم : اسلحه و مهمات ، اجزاء و قطعات و متفرعات آنها
- فصل بیستم : کالاها و مصنوعات گوناگون
- فصل بیست و یکم : اشیاء هنری ، اشیاء کلکسیون یا عتیقه
- ضمائم شماره ۱ – ۶
- ضمائم شماره ۷ – ۸
شرکت سلطان یاقوت
شرکت سلطان یاقوت یکی از شرکت های بنام با کارمندانی کاردان در زمینه پیگیری امور ترخیص کالا می باشد. این شرکت تجاری و بازرگانی در طی سالیان کاری خود توانسته پیگیری و ترخیص محموله های بزرگی از شرکت های معتبر را بر عهده بگیرد. این شرکت همیشه در صدد است تا با جذب نیروهایی کارآمد و زبده بهترین خدمات را به کارفرمایان خود ارائه کند.