کلاه یکی از اکسسوریهای پرکاربرد برای انسانهاست که هم به عنوان محافظ سر و هم برای جنبه تزئینی مورد استفاده افراد مختلف قرار میگیرد. کلاهها انواع گوناگونی دارند و یکی از پرصرفترین و محبوبترین آنها کلاه کپ است. تجارت در زمینه کلاه کپ در کشور ما رواج دارد و از این رو قصد داریم ادامه مقاله را به موضوع ترخیص کلاه کپ از گمرک بپردازیم که جزو خدمات ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت به شمار رفته و پرداختن به این فرآیند برای تاجران و بازرگانان از ارزش بالایی برخوردار است. کلاه کپ از یک لبه و یک بخش گود تشکیل می شود که بدین وسیله روی سر محکم میشود. لبه یا نقاب این کلاه سبب میشود صورت انسان از مضرات نور خورشید و همچنین سایرعوامل محیطی محافظت شود. کلاه کپ امروزه از جنس و رنگهای متنوعی تولید میشود که افراد بنابر سلیقه خود دست به انتخاب میزنند. رایجترین کلاه های کپ را از جنس نخ، پلیاستر، ساتن و در فصلهای گرم سال از پارچههای ضخیمتر تولید کرده و به بازار مصرفی عرضه مینمایند. کلاه کپ یک کلاه اسپرت است که محدودیت جنسی و سنی نداشته و هر فرد میتواند از آن استفاده نماید. معمولا کلاه کپ در مسافرتها، باشگاههای ورزشی، مدرسه، داشنگاه و … در میان قشر جوان جامعه کاربرد دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه تجارت و ترخیص کلاه کپ از گمرک، ادامه مقاله را دنبال نمایید.
تجارت ایران در زمینه کلاه کپ
کلاه کپ جزو کالاهای پرطرفدار در کشور ماست و به همین دلیل فعالیت در حوزه تجارت آن میتواند برای تاجران و بازرگانان پرسود باشد. بخشی از نیاز بازار مصرفی داخلی در ایران به انواع کلاه کپ از طریق واردات از کشورهای خارجی تامین می گردد و هر سال مقادیری ارز بدین طریق از کشور ما خارج میشود. مطابق آمار ارائه شده از سمت اداره گمرک، بیشترین میزان واردات کلاه کپ در ایران از مبداء کشورهای چین، امارات متحده عربی، ترکیه، آلمان و … بوده است.
البته در سالهای اخیر بر اثر تحریمها، مبادلات تجاری ایران با کشورهای اروپایی و آمریکایی بسیار محدود شده و بازرگانان ایرانی واردات کالاهای مورد نیاز بازار مصرفی را از کشورهای چین و امارات متحده عربی (شهر دبی) ترجیح میدهند.
آمار نشاندهنده این حقیقت است که کشورهای همسایه از قبیل افغانستان، عراق، آذربایجان، قرقیزستان و … ، بخشی از نیاز بازار مصرفی کشور خود به انواع کلاه از جمله کلاه کپ را از طریق واردات از مبداء کشور ما تامین مینمایند و بدین ترتیب تولیدکنندگان ایرانی فرصت عرضه محصولات خود به بازار مصرفی کشورهای خارجی و بینالمللی را خواهند داشت.
مجوزهای لازم برای ترخیص کلاه کپ از گمرک
کالاهای بازرگانی، قبل از ورود یا خروج از کشور ما باید مورد بررسی و کنترل قرار بگیرند. وظیفه این امور را اداره گمرک جمهوری اسلامی ایران برعهده دارد و شامل شعبههای زیادی در اکثر شهرهای مهم کشورمان میباشد. ترخیص کار رسمی اداره گمرک، به شخصی گفته میشود که در ابتدا توسط اداره گمرک تعیین صلاحیت شده و سپس با گرفتن وکالت از فعالان تجاری، امور گمرکی را از جانب ایشان به انجام میرساند. گواهینامهای به نام کارت بازرگانی در دنیای تجارت مطرح است که حکم شناسنامه ترخیص کار را دارد و این شخص بدون داشتن این مدرک، مجاز به فعالیت نمیباشد. اعطا کارت بازرگانی از سمت اداره گمرک و تنها به قبولشدگان در آزمون حقالعملکاری صورت میگیرد.
ترخیص کالا شامل مراحل گوناگونی است و یکی از مراحل سرنوشتساز در هنگام ترخیص کالا، مرحله اخذ مجوزات از سازمانهای مربوطه است. ترخیص کاری که قصد ترخیص کلاه کپ از گمرک را دارد، لازم است نسبت به اخذ و جمعآوری مجوزهای زیر از سازمانهای مربوطه اقدام نماید:
- مجوز ارزی از دفتر صنایع منسوجات و پوشاک جهت تخصیص ارز
- نیاز به شناسه کالا
تعرفه گمرکی برای ترخیص کلاه کپ
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص کلاه کپ برابر 65050000 است که از حقوق ورودی و اولویت کالایی برخوردار بوده و تعرفه ورودی آن در گمرک برحسب واحد کیلوگرم محاسبه میگردد.
شرح تعرفه: کلاه و سایر پوششهای سر، کشباف یا قلابباف، یا تهیه شده از دانتل، نمد یا سایر پارچههای نسجی، به صورت توپ (ولی نه به صورت نوار)، حتی آستری شده یا تزئین شده، تور از هر ماده، حتی آستری شده یا تزئین شده.
خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص کلاه کپ از گمرک
فعالان تجاری ایرانی، بی شک از نقش و جایگاه مهم ترخیص کار معتبر و قابل اطمینان در فرآیند ترخیص کالا از گمرک، آگاه هستند و از خدمات این افراد بهره میجویند. از نکات مثبت همکاری با ترخیص کار باتجربه و کاربلد همچون متخصصان ترخیص کار شرکت سلطان یاقوت، میتوان به ارائه مشاوره دقیق و رایگان، انجام امور گمرکی در کوتاهترین زمان ممکن و صرف هزینه مناسب اشاره کرد. صادرکنندگان و واردکنندگان محترمی که قصد ترخیص کلاه کپ از گمرک را دارند، میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و همکاری با شرکت سلطان یاقوت، با شمارههای درج شده در انتهای مقاله تماس بگیرند.
تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034