سلطان یاقوت

ترخیص لنز چشمی تماسی نامرئی از گمرک

ترخیص لنز چشمی تماسی نامرئی از گمرک

ترخیص لنز چشمی تماسی نامرئی از گمرک، از جمله خدمت ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت به شمار می‌رود. با پیشرفت علم، استفاده از انواع لنزها به جای عینک و برای بهبود عیوب انکساری چشم از جمله نزدیک‌بینی، دوربینی، آستیگماتیسم منظم، قوز قرنیه و … رواج پیدا کرد و این لنزها امروزه در صنعت چشم پزشکی مورد کاربرد گسترده‌ای قرار گرفته‌اند. انواع لنز چشمی به 2 دسته کلی تقسیم می‌شوند که شامل لنزهای تماسی نامرئی و لنزهای درون چشمی می‌شوند. لنز داخل چشمی گونه‌ای عدسی است که در داخل چشم انسان به طور دائمی کاشته می‌شود تا بیماری‌هایی نظیر آب‌مروارید، نزدیک‌بینی یا دوربینی های شدید را اصلاح کند. اما لنز تماسی به صفحه پلاستیکی منحنی و شفافی گفته می‌شود که حالت کروی داشته و روی قرنیه چشم قرار می‌گیرد. لنز تماسی بسیار نازک بوده و روی لایه اشکی که قرنیه را می‌پوشاند، شناور می‌شود. در این مقاله قصد داریم ترخیص لنزهای تماسی نامرئی از گمرک را مورد بحث قرار دهیم.

انواع لنز تماسی نامرئی کدامند؟

لنزهای تماسی در واقع نوعی عینک نامرئی هستند که معمولا از جنس پلاستیک ساخته شده و به 2 دسته کلی تقسیم می‌شوند.

  • لنز تماسی سخت

لنز تماسی سخت از پلاستیک سخت، مواد سیلیکونی، پلیمر فلوئور و… تهیه شده و فاقد قابلیت انعطاف‌پذیری است. این نوع لنزها به دلیل مقاومت بالای خود دارای طول عمر بالاتری نسبت به لنزهای تماسی نرم هستند اما عادت کردن چشم با این نوع لنز، مدت زمان بیشتری می‌طلبد. این نوع لنز تماسی جهت بهبود بیماری‌های خاصی مثل آستیگماتیسم یا قوز قرنیه بهترین گزینه محسوب می‌شود. لنزهای تماسی سخت مانع از رسیدن اکسیژن به قرنیه نمی‌شوند.

  • لنز تماسی نرم

لنز تماسی نرم همانطورکه از اسمش پیداست بسیار نرم و انعطاف‌پذیر بوده و استفاده از آن برای بیماران راحت‌تر است. لنزهای نرم امروزه مورد مصرف گسترده قرار گرفته و انواع مختلفی دارند. انواع لنزهای تماسی نرم شامل لنز با مصرف روزانه، لنز یکبار مصرف، لنز توریک، لنز رنگی، لنز بانداژ می‌باشند. در حال حاضر شاهد لنزهای رنگی که رنگ و ظاهر چشم را تغییر داده و فقط جنبه زیبایی دارند در بازار هستیم.

مزایا و معایب لنزهای تماسی نامرئی

نقاط مثبت استفاده از لنزهای تماسی در برابر عینک‌ها، عبارتند از:

  • مقاومت در برابر بخار و مه
  • عدم ایجاد ضخم و گودی در اطراف چشم‌ها
  • قابلیت تماشای تمام زوایا بصورت شفاف و واضح
  • عدم ایجاد حساسیت بر روی پوست اطراف چشم
  • امکان اصلاح آستیگماتیسم نامنظم
  • نداشتن اثرات منشوری و انکسار نوری مزاحم عینک

 

جنبه‌های منفی استفاده از لنزهای تماسی به جای عینک شامل موارد زیر می‌باشند:

  • قیمت گران‌تر
  • طول عمر پایین‌تر
  • امکان مفقودی بیشتر
  • سختی و وقت‌گیری بیشتر مراحل استفاده و تمیز کردن لنز
  • امکان آسیب و زخم شدن یا عفونت کردن چشم هنگام گذاشتن و برداشتن آن

واردات لنز چشمی تماسی نامرئی

در کشور ما واردات لنزهای چشمی تماسی نامرئی به دلیل تقاضای بالای بازار مصرفی این لنزها با مقادیر بالا صورت گرفته و سالانه ارز زیادی از این طریق از کشور خارج می‌شود. واردات لنزهای تماسی به ایران، عمدتا از کشورهای چین، آلمان، جمهوری کره، ایالات متحده آمریکا، امارات متحده عربی و … صورت می‌گیرد.

مجوزهای لازم جهت ترخیص لنز چشمی تماسی نامرئی از گمرک

در قسمت قبل به رواج واردات لنزهای چشمی تماسی از کشورهای خارجی و تزریق آن به بازار مصرفی در داخل کشور اشاره کردیم. به همین دلیل، ترخیص لنز تماسی نامرئی از گمرک نیز از اهمیت بالایی برای تاجران و بازرگانان در داخل کشور ما برخوردار است. وظیفه انجام امور گمرکی و ترخیص کالا، برعهده ترخیص کار رسمی اداره گمرک قرار می‌گیرد که تنها در صورت داشتن کارت بازرگانی و وکالت‌نامه قانونی از فعالان تجاری، اجازه فعالیت دارد. مرحله اخذ مجوزها از سازمان‌های خاص داخلی، یکی از مهم‌ترین مراحل ترخیص کالا است که تجربه و مهارت بالایی می‌طلبد. ترخیص کار معتبر و کاربلد همچون متخصصان ترخیص کار شرکت سلطان یاقوت، با تکیه بر دانش و تجربه خود می‌توانند به‌خوبی این مراحل را پشت سر گذاشته و از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.

از آن‌جا که لنزهای نامرئی، مورد تماس مستقیم با یکی از حساس‌ترین عضوهای بدن انسان یعنی چشم‌ها قرار می‌گیرند، کیفیت ساخت آن‌ها بسیار حائز اهمیت بوده و به همین دلیل، ترخیص کار برای واردات و ترخیص لنزهای چشمی تماسی نامرئی از گمرک، باید مجوز ارزی و فنی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت نماید. همچنین این شخص برای تخصیص ارز نیز نیاز به اخذ مجوز ارزی از دفتر صنایع غیرفلزی دارد.

تعرفه گمرکی جهت ترخیص لنز چشمی تماسی نامرئی

کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص لنز نامرئی برابر 90013000 است که دارای حقوق ورودی 5% و اولویت کالایی 22 می‌باشد.

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص لنز داخل چشمی از P.M.M.A برابر 90213910 است که دارای حقوق ورودی 5% و اولویت کالایی 22 می‌باشد.

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص سایر لنزهای داخل چشمی ذیل ردیف 90213990 قرار می‌گیرد که دارای حقوق ورودی 4% و اولویت کالایی 21 می‌باشد.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص لنز چشمی تماسی نامرئی از گمرک

برای برقراری ارتباط و بهره‌مندی از مشاوره رایگان با ترخیص کاران کاربلد و زبده شرکت سلطان یاقوت در خصوص ترخیص لنز چشمی تماسی نامرئی از گمرک، کافیست با شماره‌های زیر تماس بگیرید. از مزایای همکاری با این شرکت می‌توان به انجام مراحل ترخیص کالا و سایر امور گمرکی در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با صرف هزینه مناسب اشاره کرد.

تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034