چگونگی نوشتن نامه تخفیف برای مکاتبات بازرگانی و تجاری
اگر اهل معامله بوده باشید این را می دانید که سود خریدار در گرفتن تخفیف از فروشنده می باشد. پس برای کسب سود بیشتر باید چونه زدن برای گرفتن تخفیفات را یاد بگیرید. این را هم بدانید که یکی ازسخت ترین بخش های مذاکرات در تجارت و بازرگانی گرفتن تخفیفات می باشد.هرچند گرفتن تخفیف به صورت زبانی بسیار راحتتر می باشد اما اخذ تخفیفات به صورت نامه ای کمی سختتر زیرا باید بدانید که با چه لحنی و با چه کلماتی می تواند در ذهن فروشنده تاثیرگذار باشد.
زیرا روابط تجاری همیشه ودر همه حال دارای پستی و بلندی هایی است ممکن است در یکزمانی فروشنده با خریدار دوست باشد و به راحتی برای تخفیف دادن به آن اقدامکند و در زمانی دیگر دلش نخواهد که تخفیفی در معامله اعمال کند. خریدار باید در همه حال از حالت ادب در مکاتبات استفاده کنید.
یکی دیگر از استراتژی ها برای مذاکرات این است که هنگامی که برای اعمال تخفیفی با فروشنده مکاتبه می کنید حتما نسبت به رسم و رسومات آن منطقه و نوع بیزینسی که دارند اطلاعاتی کسب کنید زیرا بازرگانان هر منطقه سبک خودشان را در چانه زدن دارند و شما باید مطابق با سبک و رسوم آنها اقدام کنید.
برای رفتن بر سر مطلب طفره نرفته و نهایتا در دومین جلمه در خواست خود را برای تخفیف اعلام کنید همچنین مشخص کنید که برای کدام سرویس و خدماتی در خواست تخفیف دارید.
برخی از مذاکره کنندگان راه تعریف و تمجید راپیش می گیرند و در آخر درخواست تخفیف می نمایند. که این روش در بیشتر مواقع جواب نمی دهد. زیرا این کار یک بیزیس واقعی است و انجام این کار نوعی روش منسوخ است که دیگر جواب نمی دهد و شما را یک تازه کارو یا یک تاجر سطح پایین نشان می دهد. در قبال این کار در پارگراف اول نامه خود خیلی مشخص و کوتاه بنویسید تا خواننده نامه و فروشنده کالا متوجه درخواست شما شده و بداند که در ادامه نامه با چه مواردی مواجه می شود.
یکی از موارد مهمی که در زمان نامه نگاری مهم است که به آن توجه کنید این است که ارزش خود به عنوان یک مشتری ثابت و یا مشتری وفادار که اشاره به آینده بیزینس خود با آن فروشنده دارید اشاره کنید و یا اگر فروشنده دیگری را می شناسید که کالای مشابه را دارد و با قیمتی رقابتی در بازار فعالیت می کند به آن اشاره کنید. تا به تامین کننده بفهمانید که این تخفیف به رابطه تجاری بلند مدت شما کمک خواهد کرد و واقع با اعلام این موارد نشان می دهید که به فکر سود در آینده فروشنده کالا نیز هستید. و یا می توانید فروشنده را پیشنهاد خرید بیشتر در ازای تخفیف راضی کنید برای تخفیف بهتر و بیشتر.
بعد از اعلام درخواست وقت آن است که با اعداد و ارقام و دلار و درصد صحبت کنید و میزان دقیق تخفیفی که می خواهید دریافت کنید را مشخص کرده می توانید در خواست تخفیف را به دلار یا به درصد بیان کنید تا فروشنده دقیق متوجه شود که شما چه میزان تخفیف می خواهید.
به این موضوع توجه کنید میزان قیمت تخفیف را خیلی پایین اعلام نکرده باشید زیرا همه چیز با حساب و کتاب بوده و در بازرگانی خارجی این مدل صحبت کردن جواب نمی دهد. مراقب این قضیه باشید که اگر تقاضای تخفیف بیش از حد داشته باشید یا فروشنده جواب شما را نمی دهد یا در زمان ارسال محصول کیفیت کالای ارسالی را پایین می آرود. اگر درخواست شما منطقی باشد فروشنده اگر بتواند در همان نامه اول جواب شما را داده مشخص می کند که می تواند تخفیف بدهد یا نه البته منطقی حرف زدن و در خواست منطقی داشتن شما به عنوان خریدار نیز مشخص کننده و مهم است.
شرکت سلطان یاقوت
تجارت و بازرگانی از گذشته تا به امروز امری تخصصی و حائز اهمیت بوده است که موفقیت در آن مستلزم تجربه و توانمندی بالایی می باشد. از همین رو امروزه شرکت هایی به عنوان نماینده قانونی تاجران اقدام به انجام امور آن ها می کند تا از بروز مشکل جلوگیری نمایند. شرکت سلطان یاقوت یکی از معتمد ترین شرکت ها در این زمینه است که با هدف یاری رساندن به تاجران و بازرگانان خدماتی نظیر ثبت سفارش، تنظیم اظهارنامه، اخذ مجوزات قانونی، حمل و نقل کالا، ترانزیت و ترانشیپ، حواله ارز، ترخیص کالا از کلیه گمرکات و… ارائه می کند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر یا همکاری با شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص کالا از گمرک با تلفن های زیر تماس حاصل فرمائید.
تلفن تماس: 02128111034 – 09121995406