سلطان یاقوت

ترخیص ماشین چمن زنی از گمرک

ترخیص ماشین چمن زنی از گمرک

کاشت چمن، به عنوان بهترین گزینه برای گسترش فضای سبز شهری و هم‌چنین زیباسازی محوطه‌های تفریحی کوچک و بزرگ در خانه‌ها، همیشه مورد توجه بوده است. چمن نیز نوعی گیاه بوده و درست مانند آن‌ها نیاز به رسیدگی و نگهداری کامل دارد تا مدت زمان بیشتری عمر کرده و مورد استفاده قرار بگیرد. ماشین چمن زن، از مهم‌ترین و پرمصرف‌ترین ابزارهای باغبانی محسوب می‌شود که با استفاده از یک یا چند تیغه گردان جهت قطع نمودن سطح چمن تا ارتفاع مشخص به کار گرفته می‌شود. انواع ماشین‌های چمن زنی در کشور ما جزو کالاهای وارداتی محسوب شده و به همین دلیل قصد داریم در این مقاله به موضوع ترخیص ماشین چمن زنی از گمرک که در دایره خدمات شرکت سلطان یاقوت قرار گرفته و برای فعالان تجاری در کشور ما حائز اهمیت است، بپردازیم. ماشین چمن زن یا Lawn Mover، انواع گوناگونی دارد که وظیفه قطع و مرتب کردن چمن، و در برخی موارد کود دهی زمین یا جمع‌آوری ضایعات بریده شده چمن در یک کیسه مخصوص را برعهده دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر، ادامه مقاله را دنبال نمایید.

اجزاء و قطعات ماشین چمن زن کدامند؟

  • شاسی: این بخش فلزی است و بقیه اجزای ماشین روی آن سوار می شوند.
  • موتور
  • دسته هدایت: این بخش، با زاویه 60 درجه نسبت به بدنه متصل است و اهرم‌های کنترل روی آن قرار دارد.
  • چرخ‌ها: ماشین چمن زنی، معمولا دارای چهار چرخ‌ بوده و در انواع جدیدتر این ماشین‌ها از یک کلاچ به عنوان قطع و وصل کننده حرکت تیغه استفاده می‌شود. ارتفاع برش، با بالا و پایین بردن چرخ‌ها و به همان نسبت تغییر ارتفاع تیغه‌ها قابل تنظیم است.
  • تیغه‌ها: این بخش بر روی یک صفحه بشقابی قرار داشته که باعث ایمنی بیشتر در هنگام کار می‌شود. عملیات برش توسط قسمت انتهایی تیغه‌ها صورت می‌گیرد.
  • مخزن جمع کننده چمن زده شده: این بخش محل جمع آوری چمن‌های کوتاه شده است که به شکل حلزونی برای هدایت بهتر چمن‌ها، ساخته می‌شود.
  • اهرم‌های کنترل

انواع ماشین چمن زنی

چمن زن‌ها براساس تیغه مورد استفاده در ماشین، به 2 دسته کلی تقسیم می‌شوند. مورد اول چمن زن سیلندری یا حلقه‌ی چمن زن است که ساده ترین مدل ماشین‌های چمن زنی به شمار رفته که عملکردشان شبیه قیچی است و نیروی مورد استفاده در آنها نیز توسط نیروی فیزیکی کاربر تامین میگردد. تیغه در این ماشین‌ها، بر روی یک محور افقی سوارند و عملیات کوتاهی را انجام می‌دهند. نوع دوم، به چمن زن روتاری معروف است که با استفاده از یک تیغه حول یک محور عمودی دوران می‌کند.

انواع دیگر ماشین‌های چمن زنی که براساس نوع نیروی محرکه دسته‌بندی شده‌اند، عبارتند از:

  • چمن زن دستی
  • چمن زن برقی-شارژری
  • چمن زن موتوری-گیربکسی
  • چمن زن تراکتوری

واردات ماشین چمن زنی در ایران

دستگاه‌های چمن زنی از ماشین‌آلات پیشرفته و مدرن محسوب می‌شوند که در کشور ما نیز کاربرد فراوان دارند. تولیدات ماشین چمن زنی در ایران بسیار محدود بوده و پاسخگوی تقاضای بازار مصرفی داخلی نمی‌باشد. از طرفی دیگر، امکان تولید ماشین‌های پیشرفته و مدرن در کشور ما به دلیل مشکل در تامین تجهیزات اولیه و عدم وجود دانش کافی وجود ندارد. بنابر دلایل ذکر شده، واردکنندگان در کشور ما، به خرید انواع ماشین‌های چمن زنی از کشورهای خارجی روی آورده‌اند و سود خوبی از این طریق کسب می‌کنند. سالانه ارز بالایی برای واردات این تجهیزات از کشور ما خارج می‌شود.

واردات ماشین چمن زنی در ایران، عمدتا از مبداء کشورهای چین، امارات متحده عربی، ایتالیا و ترکیه صورت می‌گیرد. پس از اعمال تحریم‌های گسترده علیه کشور ما، مبادلات تجاری ایران با اغلب کشورهای جهان محدود شد و به همین دلیل، دو کشور چین و امارات متحده عربی تبدیل به بزرگ‌ترین و مهم‌ترین صادرکنندگان و شرکای تجاری کشور ما شدند.

مجوزهای لازم جهت ترخیص ماشین چمن زنی از گمرک

ترخیص کالا از گمرک، از جمله مهم‌ترین و تخصصی‌ترین فرآیندهای تجاری رایج در کشور ماست که ترخیص کار رسمی اداره گمرک با برخورداری از کارت بازرگانی و وکالت قانونی از تاجران و بازرگانان کشورمان و به نمایندگی از ایشان، مسئولیت انجام مراحل آن را برعهده می‌گیرد. سرنوشت‌سازترین مرحله ترخیص کالا، مرحله اخذ مجوزات از سازمان‌های مربوطه است که برای هر کالای تجاری به طور خاص مشخص شده است.

ترخیص کاری که قصد ترخیص ماشین چمن زنی از گمرک را دارد، باید از دفتر صنایع ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، ساختمانی و معدنی، مجوز فنی دریافت نماید.

همچنین ترخیص کار جهت تخصیص ارز در این زمینه، موظف است مجوز ارزی را از دفتر صنایع ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، ساختمانی و معدنی اخذ نماید.

ترخیص کالاهای مستعمل و دسته دوم، با شرط عدم تولید در داخل کشور و یا عدم کفایت تولیدات داخلی برای تامین نیاز صنایع مصرفی، با شرط اخذ مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت امکان‌پذیر خواهد بود.

شماره تعرفه گمرکی جهت ترخیص ماشین چمن زنی از گمرک

کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص ماشین‌های چمن‌زنی برای چمن‌زار، پارک یا زمین ورزش دارای موتور، که آلات برش در یک سطح افقی می‌چرخد برابر 84331100 است که دارای حقوق ورودی 5% و اولویت کالایی 25 می‌باشد.

کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص سایر ماشین‌های چمن‌زنی برای چمن‌زار، پارک یا زمین ورزش برابر 84331900 است که دارای حقوق ورودی 5% و اولویت کالایی 25 می‌باشد.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص ماشین چمن زنی از گمرک

شرکت سلطان یاقوت با سابقه طولانی و درخشان در زمینه انجام امور تجاری از جمله ترخیص کالا از گمرک، آماده خدمت‌رسانی به تاجران و بازرگانان عزیز کشورمان می‌باشد. در صورتی که قصد ترخیص ماشین چمن زن از گمرک را دارید، می‌توانید برای بهره‌مندی از مشاوره رایگان و یا درخواست همکاری با نیروهای کارشناس ترخیص کار معتبر و ماهر این شرکت، با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایید.

تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034