سلطان یاقوت

ترخیص پارچه پلی استر از گمرک

ترخیص پارچه پلی استر از گمرک

امروزه استفاده از پارچه‌های گوناگون با جنس و کیفیت مختلف در صنعت نساجی بسیار رواج دارد. پارچه پلی استر یکی از پارچه‌های مهم در جهان به شمار می‌رود که برخلاف پنبه، از الیاف مصوعی ایجاد می‌شود و جایگزین مناسبی برای الیاف طبیعی در صنعت پوشاک است. تجارت در زمینه پارچه پلی استر در کشور ما رواج دارد و از این رو قصد داریم در ادامه‌ی این مقاله‌ی بازرگانی به فرآیند ترخیص پارچه پلی استر از گمرک بپردازیم که جزو خدمات ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت به شمار رفته و از اهمیت و ارزش بالایی برای فعالان تجاری برخوردار است. پارچه پلی استر از الیاف غیرطبیعی و مصنوعی است که از مشتقات نفت و اسید ترفتالیک تولید می‌شود و برای ساخت آن پلی‌اتیلن ترفتالات را ذوب می‌کنند. سازندگان پارچه PET ذوب شده را با استفاده از یک نخ‌ریس زیر فشار می‌گذارند و الیاف شبیه بلور را به وجود می‌آورند که با مواد شیمیایی مخصوصی ترکیب می‌شوند و در نهایت پارچه پلی‌ استر را تولید می‌نمایند. این نوع پارچه برخلاف پارچه‌های ابریشمی، پشمی و پنبه‌ای، بافت زمخت و خشنی دارد و در نتیجه برای تولید پارچه‌ها از الیاف پلی استر، آن را با الیاف طبیعی ترکیب کرده و بافت نر و لطیف‌تری ایجاد می‌کنند. پلی استر، پس از پلی پروپیلن و پلی اتیلن، سومین ماده پلاستیکی تولید شده در جهان است که به جز صنعت نساجی و پوشاک، در صنایع دیگر نظیر مبل‌سازی، مجسمه‌سازی، ساخت تزئینات وسایل پوبی، تولید طناب و … نیز به کار می‌رود. برای آشنایی بیشتر با پارچه پلی استر و همچنین نحوه تجارت و ترخیص پارچه پلی استر از گمرک ایران، ادامه مقاله را از دست ندهید.

انواع پارچه پلی استر کدامند؟

  • اتیلن پلی استر یا PET

مهمترین و پرمصرف‌ترین نوع پلی استر است که در بیشتر زمینه‌ها، حتی اگر انواع دیگری نیز از پلی استر موجود باشند، باز هم کلمه پلی استر با PET مترادف است.

  • پلی استر مبتنی بر گیاه

مهم‌ترین مزیت این نوع پلی استر را می‌توان زیست تجدید پذیر بودن آن عنوان کرد که هزینه‌های تولید پلی استر مبتنی بر گیاه زیاد است و نسبت به منسوجات معادلی همچون PET یا PCDT از دوام کمتری برخوردار است.

  • پلی استر PCDT

این نوع پارچه از محبوبیت و کاربرد کمتری نسبت به نوع اول برخوردار است، اما قابلیت کششی بیشتری داشته که این مسئله این نوع از پارچه را برای کاربردهای خاص ایده آل نموده است. پلی استر PCDT نسبت به پلی استر PET، دوام بیشتری دارد، بنابراین این پارچه اغلب برای کاربردهای حاوی وظایف سنگین مانند پارچه رو مبلی و پرده ترجیح داده می شود.

مزایا و معایب پارچه پلی استر

پارچه پلی استر در کنار مزایای بی‌نظیر خود، معایبی نیز دارد که در ادامه به شرح هر دو آن‌ها خواهیم پرداخت.

مزایا:

  • دوام بالا در برابر مواد شیمیایی، کشش، چین و چروک، ساییدگی یا فرسایش و انبساط و انقباض بسیار بالا
  • الیاف قوی و سبک با خاصیت رنگ‌پذیری بسیار بالا
  • عدم نیاز به مراقبت و نگهداری برخلاف پارچه‌های ساخته شده از الیاف طبیعی
  • ضد آب و عدم نفوذ رطوبت در آن
  • قیمت ارزان و در نتیجه صرفه‌جویی در هزینه تولید پارچه
  • خاصیت الاستیک بالا و در نیتجه مقاومت بیشتر در برابر کشش و پارگی
  • عمر و دوام بالا به علت ساختار غیر فرسایشی

معایب:

  • غیر قابل تنفس و دارای منافذ بسته
  • قابلیت اشتعال پذیری بالا
  • حاوی الکتریسیته ساکن
  • غیر قابل بازگشت به طبیعت و تجزیه طولانی مدت
  • عدم کارآیی در فصل گرما به علت عدم جذب رطوبت و تعرق
  • امکان ایجاد حساسیت در برخی افراد به علت خاصیت پلاستیکی

تجارت پارچه پلی استر در جهان

صنعت نساجی کشور ما در زمینه تولید انواع پارچه بسیار پیشرفته است و تولیدکنندگان زیادی در این حوزه مشغول به فعالیت هستند. پارچه پلی استر، یکی از محصولات تولیدی این کارخانجات است که علاوه بر بازار داخلی، به بازارهای خارجی و بین‌المللی نیز توزیع می‌گردد. صادارت پارچه پلی استر از ایران به مقصد کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق و سایر کشورهای همسایه رواج دارد.

کمبودهای موجود در بازار داخلی از راه واردات پارچه پلی استر از کشورهای خارجی تولیدکننده برطرف می‌گردد. واردات این محصولات از کشورهای چین، کره جنوبی، آلمان و … صورت گرفته و به بازار مصرفی صنایع در ایران تزریق می‌گردد.

چین بزرگترین بازار پلی استر جهان را داراست که باعث شده است تا این کشور به قطب صنعت پلی استر بین المللی تبدیل گردد. تایوان، کره، هند، ژاپن و اندونزی دیگر تولید کنندگان عمده پلی استر در جهان هستند.

مجوزهای لازم جهت ترخیص پارچه پلی استر از گمرک

برای ترخیص کالاها و محموله‌های تجاری از گمرک، طی کردن مراحل ترخیص کالا و تشریفات گمرکی الزامی است. یکی از این مراحل مهم، دریافت مجوزهایی است که از طرف اداره گمرک برای هر کالا بصورت خاص تعریف شده و ترخیص کار پس از مشخص کردن کد تعرفه گمرکی دقیق کالای مورد نظر، می‌تواند به لیست این مجوزات دسترسی پیدا کند. توجه داشته باشید که اشتباه در تشخیص تعرفه گمرکی، می‌تواند منجر به اشتباه در جمع‌آوری مدارک مورد نیاز و در نتیجه عدم ترخیص کالا از گمرک شود.

ترخیص کاری که قصد ترخیص پارچه پلی استر از گمرک را دارد، موظف است نسبت به اخذ مجوز ارزی از دفتر صنایع منسوجات و پوشاک جهت تخصیص ارز اقدام نماید.

همچنین اخذ مجوز شناسه کالا نیز برای ترخیص پارچه پلی استر از گمرک الزامی است.

تعرفه گمرکی برای ترخیص پارچه پلی استر از گمرک

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص پارچه‌های تار و پودباف که از نخ بسیار مقاوم نایلونی یا از نخ سایر پلی‌آمیدها یا از نخ پلی‌استرها به دست می‌‌آیند  برابر 54071000 است که دارای حقوق ورودی 20% و اولویت کالایی 24 می‌باشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه می‌گردد.

بطورکلی، تعرفه گمرکی در زمینه پارچه‌های پلی استر بسیار گسترده می‌باشد، و به همین دلیل شرح اطلاعات کامل آن در ادامه این مقاله نمی‌گنجد. از این رو کارشناسان ترخیص کار شرکت سلطان یاقوت در خدمت شما هستند تا بطور کاملا رایگان اطلاعات جامع و کامل در خصوص کد تعرفه گمرکی کالای مورد نظرتان را به شما علاقمندان ارائه کنند. برای برقراری ارتباط مستقیم با نیروهای متخصص این شرکت، کافیست با شماره‌های درج شده در انتهای مقاله تماس بگیرید.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص پارچه پلی استر از گمرک

شرکت سلطان یاقوت، آماده ارائه خدمات در زمینه ترخیص پارچه پلی استر از گمرک و سایر امور گمرکی تاجران و بازرگانان عزیز کشورمان می‌باشد. در صورت تمایل به مشاوره رایگان و یا همکاری با کارشناسان ترخیص کار معتبر و باتجربه این شرکت، با شماره‌های زیر تماس بگیرید.

تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034