منبع تغذیه یکی از هزاران کالای تجاری است که به کشور ما وارد میشود و به همین دلیل ترخیص منبع تغذیه از گمرک، از اهمیت بالایی برای واردکنندگان این محصول برخوردار است و در حوزه خدمات شرکت سلطان یاقوت جای میگیرد. بطورکلی هر صنعتی که از دستگاههای الکترونیکی استفاده میکند، به منبع تغذیه یا پاور ساپلای نیازمند است. اگر به محیط اطراف خود با دقت نگاه کنید، وسایلی را خواهید یافت که هر روز با آن سر و کار داشته و از منبع تغذیه استفاده میکنند؛ برای مثال گوشی موبایل، کامپیوترها و … . این وسیله دارای یک اتصال ورودی برق برای دریافت انرژی الکتریکی از یک منبع و یک یا چند خروجی برق برای رساندن جریان به بار میباشد. منبع تغذیه از چند قسمت اصلی تشکیل شده است که به دستگاه امکان تغییر ولتاژ، تبدیل توان و سایر موارد را میدهند. این اجزاء عبارتند از: ترانسفورماتور، رکتیفایر یا یکسو کننده، فیلتر، رگولاتور. همه منابع تغذیه از قطعات یکسانی تشکیل نمیشوند؛ اجزای تشکیل دهنده منبع تغذیه برای عملکرد خاصی که واحد آن واحد قرار است داشته باشد، ضروری هستند. از دستهبندیهای منبع تغذیه میتوان به حالت خطی و سوئیچینگ اشاره کرد. از دیگر کاربردهای منبع تغذیه میتوان در هواپیماها، صنعت جوشکاری و اتوماسیون اشاره کرد. در ادامه مقاله به شرح توضیحات بیشتر در خصوص منبع تغذیه و تجارت و ترخیص منبع تغذیه از گمرک خواهیم پرداخت.
منبع تغذیه چیست و چه کاربردی دارد؟
منبع تغذیه یا Power Supply نام یک دستگاه الکترونیک است که برق را از واحد شهری جریان متناوب AC وارد کرده و سپس آن را به برق جریان مستقیم DC تبدیل میکند. وظیفه این دستگاه، تامین بار یا انرژی اکتریکی و تبدیل آن به ولتاژ، جریان و یا فرکانس صحیح مورد نیاز برای یک مصرف کننده الکتریکی یا بار الکتریکی است. در حقیقت، این قطعه سخت افزاری که گاهی به آن مبدل برق نیز میگویند، برق و انرژی لازم برای برق رسانی به کامپیوترها و سایر دستگاه ها را تامین می کند. منبع تغذیه را به دو صورت میتوان در وسایل الکترونیکی یافت. در حالت اول پاور ساپلای یک قطعه جداگانه و مستقل از سایر تجهیزات دستگاه است و در حالت دوم پاور ساپلای را درون وسیله باربری که از آن تغذیه میکند به کار میبرند؛ مانند رایانههای رومیزی و دستگاههای الکترونیکی مصرفی.
همانطورکه اشاره شد از منبع تغذیه در وسایل الکترونیک جهت تبدیل انرژی الکتریکی اولیه به ولتاژ، جریان و فرکانس مورد نیاز این دستگاهها استفاده میشود. در ادامه برخی دیگر از کاربردهای منبع تغذیه را برمیشماریم:
- محدود کردن جریان کشیده شده توسط بار به سطح ایمن؛
- خاموش کردن جریان در صورت بروز خطای الکتریکی؛
- تهویه مطبوع برای جلوگیری از رسیدن صدای الکترونیکی یا ولتاژ ورودی به بار؛
- قدرت تصحیح عامل و ذخیره انرژی.
واردات منبع تغذیه در ایران
در کشور ما واردات منبع تغذیه رایانه و سایر منابع تغذیه مورد استفاده در وسایل الکتریکی برای تامین نیاز صنایع گوناگون رواج دارد. تاجران و بازرگانان زیادی به جهت سود آوری آن، مشغول به فعالیت در زمینه واردات منبع تغذیه از کشورهای خارجی و توزیع آن در بازار مصرفی داخلی میباشند. واردات منبع تغذیه در کشور ما عمدتا از مبداء کشورهای چین، امارات متحده عربی، آلمان، ایتالیا، ترکیه و تایوان صورت میگیرد.
مجوزهای لازم جهت ترخیص منبع تغذیه از گمرک
اخذ مجوزهای زیر برای ترخیص منبع تغذیه از گمرک الزامی است:
- مجوز ارزی از دفتر صنایع تجهیزات برقی و الکترونیکی جهت تخصیص ارز
- مجوز فنی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مصارف انسانی
- مجوز فنی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مصارف انسانی
- مجوز فنی از سازمان دامپزشکی برای مصارف دامی یا کشاورزی
- مجوز ارزی از وزارت جهاد کشاورزی جهت تخصیص ارز برای مصارف دامی یا کشاورزی
- مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت جهت ترخیص ماشین آلات خط تولید و یا تجهیزات جانبی آنها به صورت مستعمل
تعرفه گمرکی جهت ترخیص منبع تغذیه از گمرک
بطورکلی تعرفه گمرکی جهت ترخیص منبع تغذیه یا Power Supply از گمرک ذیل ردیف 850440 قرار میگیرد که شرح تعرفه آن بصورت مقابل است: مبدلهای استاتیک (Static Converters)
کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص منبع تغذیه رایانه برابر 85044030 است که دارای حقوق ورودی 5% و اولویت کالایی 24 میباشد.
کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص سایر منبع تغذیه برابر 85044040 است که دارای حقوق ورودی 15% و اولویت کالایی 24 میباشد.
خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص منبع تغذیه از گمرک
شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص هزاران کالای گوناگون تجربه فراوان داشته و همچنین سایر امور تجاری را نیز به نمایندگی از تاجران و بازرگانان کشورمان انجام میدهد. اگر قصد ترخیص منبع تغذیه از گمرک را دارید، پیشنهاد ما به شما این است که از تجربه و مهارت بالای نیروهای ترخیص کار این شرکت بهرهمند شوید. در صورت تمایل به ثبت درخواست همکاری و یا مشاوره رایگان، با شمارههای زیر تماس بگیرید.
تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034