سلطان یاقوت

ترخیص دسته جارو چوبی از گمرک

ترخیص دسته چوبی جارو از گمرک

ترخیص دسته‌ی چوبی جارو از گمرک، فرآیند تجاری رایج و تخصصی در کشور ما محسوب می‌شود که در دایره خدمات ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت قرار گرفته و از ارزش و اهمیت بالایی برای تاجران و بازرگانان کشور ما برخوردار است. بی‌شک پیشرفت و توسعه جوامع انسانی را مدیون استفاده از سرمایه طبیعی به نام چوب هستیم. امروزه نیز با وجود روی کار آمدن مواد اولیه دیگر همچون پلاستیک‌ها و فلزات، چوب هنوز جایگاه و کاربرد خاص و ویژه خود را حفظ کرده است و به همین دلیل، جنگل‌ها و درختان از منابع طبیعی با ارزش و مهم برای کشورها محسوب می‌شوند. از چوب‌های مقاوم و مستحکم برای تولید دسته چوبی جهت به کار بردن در جاروها، پاروها، بیل‌ها و موارد مشابه استفاده گسترده‌ای می‌شود. این دسته در لوازم ذکر شده، به صورت جداگانه تولید شده و سپس از طریق اتصالات خاصی به آن وصل می‌شود. قسمت دسته در جاروهای مکانیکی، عموما از جنس چوب ساخته شده و از این وسیله جهت نظافت و تمیز کردن محیط‌های مختلف استفاده می‌شود. در ادامه‌ی مقاله قصد داریم به جنبه‌ی بازرگانی دسته چوبی جارو پرداخته و اطلاعات مفیدی در زمینه تجارت و ترخیص دسته چوبی جارو از گمرک در اختیار شما عزیزان قرار دهیم؛ پس با ما همراه باشید.

مزایا و معایب دسته چوبی جارو

دسته چوبی، از نقاط قوت و ضعف خاصی برخوردار است که بی‌شک مزایای آن بیشتر از معایب آن هستند و استفاده گسترده از این محصول را می‌توان با توجه به این نکته توجیه کرد.

از مهم‌ترین مزایای استفاده از چوب در ساخته دسته جاروهای مکانیکی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بافت مستحکم و در عین حال برش و شکل‌پذیری آسان
  • سبکی و انعطاف‌پذیری و در نتیجه سهولت حمل و نقل و جابه‌جایی
  • خاصیت عایق بودن در برابر الکتریسیته و حرارت
  • امکان بازیافت و تجدید پذیر بودن
  • بی‌ضرر برای سلامتی انسان‌ها
  • امکان تعویض در صورت فرسودگی یا شکستگی
  • عمر مفید و ماندگاری بالا در صورت مراقبت از این محصول
  • قیمت مناسب‌تر چوب نسبت به سایر مواد اولیه مشابه
  • امکان تعمیر سریع در صورت وارد شدن آسیب جزئی به این وسیله با کمک سمباده و چسب مخصوص چوب

و اما معایب دسته چوبی جارو، عبارتند از:

  • نابودی طبیعت برای تهیه مواد اولیه تولید این محصول
  • امکان شکستگی و پوسیدگی
  • عدم مقاومت در برابر حشرات و رطوبت
  • اشتعال‌پذیری

واردات و صادرات دسته چوبی جارو در ایران

خوشبختانه کشور ایران، بخصوص در نواحی شمالی از جنگل‌های بی‌شماری برخوردار است و با توجه به همین مسئله می‌توان ادعا کرد رویش درختان با انواع چوب‌های موجود در جهان، در این جنگل‌ها صورت می‌گیرد. در گذشته، عمده چوب مصرفی در صنایع گوناگون از منابع داخلی تامین می‌شد؛ اما امروزه با توجه به بروز خشکسالی و کم آبی در کشورمان، صدور مجوز برای قطع درختان جنگلی با محدودیت بالا صورت گرفته و به همین دلیل نیاز کشور به انواع چوب تامین نمی‌شود. زیرا چوب یکی از مواد اولیه حیاتی و ضروری برای تولید محصولات گوناگون در صنایع کشور می‌باشد.

تامین کنندگان برای برطرف کردن تقاضای این صنایع، به واردات چوب از کشورهای غنی از مناطق سبز و چوب‌های مرغوب روی آورده‌اند. فعالیت در این زمینه، سود بالایی برای تاجران و بازرگانان ایران به همراه داشته و متاسفانه سالانه حجم زیادی از ارز کشورمان از این طریق خارج می‌شود.

واردات دسته چوبی برای جاروهای دستی، عمدتا از مبداء کشورهای چین، آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ایتالیا و جمهوری کره انجام می‌شود. تولیدکنندگان فعال ایرانی در زمینه تولید دسته چوبی جارو، موفق شده‌اند بخشی از محصولات تولیدی خود را به کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان و تاجیکستان صادر نمایند.

مجوزهای مورد نیاز برای ترخیص دسته چوبی جارو از گمرک

تاجران و بازرگانان در ایران، برای وارد یا صادر کردن محصولات مختلف تجاری، در ابتدا مراحل مقدماتی از جمله ثبت سفارش، حمل و نقل، انتقال ارز و سایر امور گمرکی را طی می‌کنند. در مرحله آخر، برای اخذ مجوز خروج کالا از گمرک، باید مراحل ترخیص کالا از گمرک نیز طی شوند. این مرحله شامل قوانین و دستورالعمل‌های پیچیده و زیادی است و جز با همیاری و راهنمایی‌های ترخیص کار رسمی اداره گمرک امکان‌پذیر نخواهد بود. ترخیص کار با گرفتن وکالت‌نامه از فعالان تجاری، اجازه دارد بطور قانونی به انجام این امور بپزدازد. یکی از مراحل مهم و سرنوشت‌ساز ترخیص کالا که تاثیر مستقیم بر زمان خروج کالا از گمرک دارد، مرحله دریافت و جمع‌آوری مجوزات از سازمان‌های داخلی مربوطه است.

ترخیص کاری که قصد ترخیص دسته چوبی جارو از گمرک را دارد، موظف است جهت تخصیص ارز در این زمینه، مجوز ارزی از دفتر صنایع سلولزی، چاپ و نوشت افزار را دریافت نموده و به اداره گمرک ارائه دهد.

تعرفه گمرکی مناسب برای ترخیص دسته چوبی جارو

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص دسته‌ی چوبی جارو برابر 44170000 است که دارای حقوق ورودی 5% و اولویت کالایی 25 می‌باشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه می‌گردد.

شرح تعرفه آن بدین صورت است: ابزار، بدنه و دسته افزار، بدنه و دسته جارو یا بروس، از چوب؛ قالب چکمه و کفش، از چوب.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص دسته چوبی جارو از گمرک

واردکنندگان و صادرکنندگان محترم کشورمان که قصد ترخیص دسته چوبی جارو از گمرک را دارند، می‌توانند برای بهره‌مندی از خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه امور گمرکی از جمله ترخیص کالا از تمامی گمرکات با شماره‌های زیر تماس بگیرند. از مزایای همکاری با متخصصان ترخیص کار باتجربه و توانای این شرکت، می‌توان به ارائه مشاوره کاملا رایگان و انجام امور گمرکی در سریع‌ترین زمان ممکن و با صرف هزینه مناسب اشاره کرد.

تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034

 

2/5 - (1 امتیاز)