سلطان یاقوت

ترخیص دستگاه همودیالیز از گمرک

ترخیص دستگاه همودیالیز از گمرک

وظیفه کلیه‌ها، حذف مواد و مایعات اضافی از بدن و تصفیه خون است. این مواد اضافی پس از جداسازی به سمت مثانه فرستاده شده و با ادرار دفع می‌گردد. ولی اگر کلیه‌های یک فرد دچار مشکل شده باشد و به طور طبیعی عمل نکند، فرد مبتلا به نارسایی کلیه شده و نیاز به دیالیز پیدا می‌کند. برای افرادی که کلیه آن‌ها بین 10 تا 15 درصد کار می‌کند، از نوعی درمان به نام دیالیز استفاده می‌شود که در آن به کمک دستگاه، خون را تصفیه کرده و سبب حفظ حالت نرمال بدن می‌شود. عمل دیالیز با کمک دستگاه‌های مختلف و بنابر نیاز فرد امکان پذیر است. یکی از دستگاه‌های رایج برای انجام دیالیز، دستگاه همودیالیز نام دارد. واردات این دستگاه در کشور ما رواج دارد و به همین خاطر می‌خواهیم در ادامه مقاله به موضوع ترخیص دستگاه همودیالیز از گمرک بپردازیم که در دایره خدمات ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت جای می‌گیرد. همودیالیز را می توان متداول‌ترین و مهم‌ترین نوع دیالیز دانست که در طی این فرآیند از کلیه مصنوعی برای حذف مواد زائد و مایعات اضافی از خون استفاده می‌شود. در فرآیند همودیالیز، خون از بدن بیمار خارج شده و از طریق کلیه مصنوعی فیلتر می‌شود و سپس خون فیلتر و تمیز شده با استفاده از دستگاه دیالیز به بدن برگردانده می‌شود. درمان همودیالیز معمولا بین 3 تا 5 ساعت زمان بده و سه بار در هفته صورت می‌گیرد. البته ممکن است طول درمان در جلسات کوتاه‌تر و به طور مکرر صورت بگیرد. فرآیند همودیالیز در بیمارستان‌ها، مراکز درمان، مطب پزشک و یا مراکز دیالیز قابل انجام می‌باشد. طول درمان با این روش، به وزن و قدرت بدنی بیمار، میزان دفع مواد دفعی بدن و وضعیت سلامتی او بستگی دارد. افرادی که مدت زیادی تحت درمان با دستگاه همودیالیز قرار گرفته و به درمان طولانی‌تری نیاز دارند، با تشخیص پزشک متخصص می توانند این فرآیند را در منزل انجام دهند. همودیالیز نجات‌دهنده زندگی بیماران کلیوی محسوب می‌شود ولی با این حال ممکن است عوارض و خطراتی به همراه داشته باشد. برخی از عوارض رایج هنگام و پس از درمان همودیالیز شامل فشار خون پایین، کم‌خونی یا کم شدن گلبول‌های قرمز خون، گرفتگی عضلات، اختلال در خواب، خارش، بالا رفتن میزان پتاسیم خون، ضربان قلب نامنظم، عفونت جریان خون و حتی مرگ می‌باشند. در ادامه مقاله به شرح اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه تجارت و ترخیص دستگاه همودیالیز از گمرک پرداخته‌ایم.

واردات دستگاه همودیالیز در ایران

مشکلات مربوط به نارسایی کلیه میان افراد در سنین مختلف رایج است و در کشور ما نیز مردم با این بیماری‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. به همین دلیل باید دستگاه‌ها و تجهیزات لازم جهت درمان بیماران کلیوی در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها وجود داشته باشد و صنعت پزشکی در این زمینه دچار کمبود نباشد. به دلیل عدم توانایی تولیدکنندگان داخلی در تامین نیاز صنعت پزشکی به دستگاه‌های همودیالیز، واردات این دستگاه در کشور ما رواج دارد و سالانه مقادیری ارز بدین ترتیب از کشور خارج می‌شود.

واردات دستگاه همودیالیز در ایران عمدتا از مبداء کشورهای آلمان، سوئیس، ترکیه، چین، آمریکا، امارات متحده عربی و … صورت می‌گیرد و فعالیت در این زمینه از سود مناسبی برای فعالان تجاری برخوردار است.

قوانین مربوط به واردات دستگاه همودیالیز در کشور

تاجران و بازرگانانی که قصد فعالیت در زمینه واردات دستگاه همودیالیز در ایران را دارند، باید در چهارچوب قوانین و مقررات تعیین شده از سمت اداره گمرک در این زمینه عمل کنند:

  • ورود موکول به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌باشد.
  • ردیف تعرفه‌های مربوط به اقلام دارویی، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی مشمول کاهش حقوق گمرکی از 4% به 1% (موضوع مفاد جزء 2 بند ه تبصره 7 قانون بودجه کل کشور، موکول به اعلام نظر سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سامانه گمرک ایران (در زمان ترخیص کالا) می‌باشد.

مجوزهای لازم برای ترخیص دستگاه همودیالیز از گمرک

ترخیص کار رسمی اداره گمرک که قصد ترخیص دستگاه همودیالیز از گمرک را دارد موظف است برای اخذ مجوزهای زیر از سازمان‌های مربوطه اقدام نماید:

  • مجوز فنی از دفتر صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی جهت بررسی تخفیف بیش از 3%
  • مجوز ارزی از دفتر صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی جهت تخصیص ارز
  • مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت برای ترخیص کالاهای مستعمل
  • مجوز فنی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مصارف انسانی
  • مجوز ارزی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مصارف انسانی
  • مجوز فنی از سازمان دامپزشکی برای مصارف دامی یا کشاورزی
  • مجوز ارزی از وزارت جهاد کشاورزی برای تخصیص ارز جهت مصارف دامی یا کشاورزی

کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص دستگاه همودیالیز

کد 8 رقمی تعرفه گمرکی برای ترخیص دستگاه همودیالیز برابر 90189030 است که شامل حقوق ورودی 5% و اولویت کالایی 22 می‌گردد.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص دستگاه همودیالیز از گمرک

شرکت سلطان یاقوت، آماده خدمت‌رسانی به تاجران و بازرگانان عزیز کشورمان در زمینه امور گمرکی از جمله ترخیص کالا می‌باشد. شما علاقمندان می‌توانید صفر تا صد مراحل ترخیص کالای خود را با راهنمایی‌ها و همیاری متخصصان ترخیص کار این شرکت با موفقیت به انجام برسانید. جهت مشاوره کاملا رایگان و درخواست همکاری در زمینه ترخیص دستگاه همودیالیز از گمرک، با شماره‌های زیر تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید :

  • ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی
  • ترخیص کالا از دبی
  • ترخیص کالا از چین
  • فرودگاه بندرعباس
  • گمرک میرجاوه
  • ریلیز چیست؟
  • قانون چیست؟
  • مانیفست چیست
  • تعرفه گمرکی سال 1401