سلطان یاقوت

ترخیص رله الکتریکی از گمرک

ترخیص رله الکتریکی از گمرک

یکی از قطعات پرکاربرد در لوازم الکترونیکی، رله الکتریکی نام دارد که شامل انواع مختلف بوده و کاربرد ویژه‌ای در صنایع دارد. رله الکتریکی در کشور ما جزو کالاهای وارداتی محسوب می‌شود و به همین دلیل قصد داریم در ادامه‌ی این مقاله‌ی بازرگانی به موضوع ترخیص رله الکتریکی از گمرک بپردازیم که جزو خدمات ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت به شمار رفته و از اهمیت بالایی برای فعالان تجاری برخوردار است. رله یکی از پرکاربرد‌ترین قطعات موجود در مدارهایی است که دارای یک قسمت کنترلی الکترونیکی و یک سوییچ برای قطع وصل جریان برق با ولتاژ های بالا هستند. کاربرد رله الکتریکی در مدارهای الکتریکی، مانند یک کلید ساده است با این تفاوت که کلیدها به صورت دستی باز و بسته می‌شوند؛ ولی رله به وسیله جریان الکتریکی باز و بسته می‌شود. روش کنترل باز و بسته شدن این کلید الکتریکی به روش‌های مختلف مکانیکی، حرارتی، مغناطیسی، الکترو استاتیک و … است. به کارگیری رله این امکان را فراهم می‌کند تا بتوانیم دو بخش مجزای یک سیستم را که شامل دو منبع ولتاژ مختلف می‌باشند، از هم جدا کنیم. دو کاربرد مهم رله الکتریکی شامل ایزوله الکتریکی بین قسمت کنترل و بار و افزایش توان خروجی (تقویت توان خروجی بخش کنترلی) می‌باشد. در ادامه به شرح انواع رله الکتریکی و نحوه تجارت و ترخیص رله الکتریکی از گمرک، خواهیم پرداخت.

انواع رله الکتریکی کدامند؟

رله‌های الکتریکی تاثیر بسزایی در پیشرفت فناوری داشته‌اند و یکی از پرکاربردترین وسایل در انواع سیستم‌های مدرن الکترونیکی هستند. رله‌ها دارای طیف وسیعی از انواع و کاربردهای مختلف هستند که در ادامه به مهم‌ترین انواع رله الکتریکی اشاره کرده‌ایم:

  1. رله الکترومغناطیسی
  2. رله حالت جامد یا SSR
  3. رله چفت کننده
  4. رله حرارتی
  5. رله ولتاژ بالا
  6. رله زمانی
  7. رله جریان و ولتاژ
  8. رله فاصله
  9. رله فرکانس
  10. رله پلاریزه
  11. رله مبتنی بر ریزپردازنده
  12. رله توالی
  13. رله روتاری
  14. رله سیم‌پیچ متحرک
  15. رله بوخهولتز
  16. رله فلاش
  17. رله متصل به زمین
  18. رله نظارتی
  19. رله ضریب توان

واردات رله الکتریکی در ایران

صنایع کوچک و بزرگ در کشور ما همواره به دنبال عملکرد مناسب دستگاه‌های الکترونیکی هستند. تامین و واردات قطعات الکترونیکی برای تامین نیاز بخش‌های صنعتی کشور، در اولویت کار واردکنندگان قرار دارد. واردات این قطعات و به کارگیری آن‌ها در بخش‌های مربوطه سبب شده تا صنایع کشور ما در حوزه وسایل برقی، پیشرفت خوبی داشته باشند.

واردات یک محصول به داخل کشور در 2 صورت رخ می‌دهد. حالت اول اینکه به دلایل مختلف، توان تولید کالایی خاص درون کشور وجود نداشته باشد و حالت دوم، زمانی است که تولیدات داخلی کفاف حجم تقاضای بازار مصرفی را نداده که در هر دو صورت صنایع کشور با کمبود مواجه می‌شوند. برای رفع این احتیاجات، تاجران و بازرگانان زیادی به خریداری و وارد نمودن محصولات خارجی و عرضه آن‌ها به بازار داخلی مشغول می‌باشند. دلیل عدم تولید این محصولات در کشور ما را می‌توان محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های مبادلات تجاری ایران با سایر کشورها به دلیل تحریم‌های اعمال شده از سمت آمریکا عنوان کرد.

کشورهای زیادی در دنیا به تولید، صادرات و واردات قطعات الکترونیک از جمله رله‌های الکتریکی مشغول می‌باشند و حجم بسیار بالایی از تجارت جهانی به این موضوع اختصاص یافته است. واردات انواع مختلف رله‌های الکتریکی در کشور ما عمدتا از مبداء کشورهای روسیه، چین، امارات متحده عربی، ترکیه، آلمان، فرانسه، ایتالیا و … صورت گرفته و ارز زیادی بدین طریق از کشور خارج می‌شود.

مجوزهای لازم جهت ترخیص رله الکتریکی از گمرک

ترخیص کاری که قصد ترخیص رله الکتریکی از گمرک را دارد، موظف است جهت اخذ مجوز ارزی از دفتر صنایع تجهیزات برقی و الکترونیکی برای تخصیص ارز اقدام نماید.

ترخیص رله الکتریکی از گمرک، نیاز به دریافت و ثبت شناسه کالا دارد.

ترخیص کالاهای مستعمل و دسته دوم، با شرط عدم تولید در داخل کشور و یا عدم کفایت تولیدات داخلی برای تامین نیاز صنایع مصرفی، با شرط اخذ مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت امکان‌پذیر خواهد بود.

تعرفه گمرکی برای ترخیص رله الکتریکی

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص رله با جریان کم‌تر از 2 آمپر برای ولتاژ حداکثر 60 ولت برابر 85364110 است که دارای حقوق ورودی 2% و اولویت کالایی 23 می‌باشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه می‌شود.

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص رله  SMD(قابل نصب سطحی روی برد مدار چاپی) برای ولتاژ حداکثر 60 ولت برابر 85364120 است که دارای حقوق ورودی 1% و اولویت کالایی 22 می‌باشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه می‌گردد.

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص سایر رله‌ها برای ولتاژ حداکثر 60 ولت برابر 85364190 است که دارای حقوق ورودی 2% و اولویت کالایی 23 می‌باشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه می‌گردد.

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص رله با جریان کمتر از 2 آمپر برای ولتاژ بالای 60 ولت برابر 85364910 است که دارای حقوق ورودی 2% و اولویت کالایی 23 می‌باشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه می‌گردد.

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص رله بالای 60 ولت و بیشتر از 80 آمپر با حجم کم قابل نصب روی برد مدار چاپی برابر 85364920 است که دارای حقوق ورودی 1% و اولویت کالایی 23 می‌باشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه می‌گردد.

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص رله بوخهلتس با ولتاژ حداقل 5 و حداکثر 250 ولت برابر 85364930 است که دارای حقوق ورودی 1% و اولویت کالایی 23 می‌باشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه می‌گردد.

کد تعرفه گمرکی برای رله‌هایی که جزء موارد بالا نیستند، برابر 85364990 است که دارای حقوق ورودی 2% و اولویت کالایی 23 می‌باشد و تعرفه ورودی آن برحسب واحد کیلوگرم محاسبه می‌گردد.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص رله الکتریکی از گمرک

واردکنندگان و صادرکنندگان محترمی که قصد فعالیت در زمینه امور گمرکی و همچنین ترخیص کالا از گمرکات کشورمان را دارند، می‌توانند برای بهره‌مندی از خدمات و راهنمایی‌های متخصصین ترخیص کار باتجربه و کاربلد شرکت سلطان یاقوت، و همچنین درخواست مشاوره رایگان و همکاری با ایشان در زمینه ترخیص رله الکتریکی از گمرک، با شماره‌های زیر تماس بگیرند.

تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034