ترخیص پنل لمسی از گمرک، به دلیل نبود امکانات و دانش کافی برای ساخت آنها در کشورمان، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. این فرآیند رایج تجاری، پیچیده و حساس بوده و در حوزه خدمات شرکت سلطان یاقوت قرار میگیرد. تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت است و مردم را به سمت راحتی بیشتر سوق میدهد. بدون شک، پنل لمسی یکی از بزرگترین اختراعات بشر محسوب میشود که به سرعت جایگزین صفحه کلید و دکمهها در انواع تلفن همراه، سیستمها و … شد. منظور از پنل لمسی یا تاچ پنل، صفحاتی هستند که به گونهای خاص طراحی شده و قابلیت دریافت گرما، نیرو، رسانایی الکتریکی و … مواردی از این قبیل را دارند. با کمک این قابلیت، افراد میتوانند بدون فشردن کلید مکانیکی، با لمس کلیدها در سطح پنل لمسی، پیغام و هدف خود را به آن انتقال دهند. صفحات لمسی با توجه به کاربرد ویژهی خود، در میان صنایع گوناگون و همچنین افراد جامعه کاربرد فراوان دارند. این صفحات به وسیله ترکیب صفحه نمایش و صفحه لمسی شفاف، ابزار بهینهای برای ارتباط با سایر دستگاهها به وجود آورده است. انواع تاچ پنل شامل: تاچ پنل مقاومتی، تاچ پنل با فناوری موج آکوستیک سطح، تاچ پنل خازنی و تاچ پنل فروسرخ میشوند. در ادامه مقاله به شرح تجارت پنل لمسی در ایران و ترخیص پنل لمسی از گمرک خواهیم پرداخت.
واردات و صادرات پنل لمسی
صادرات و واردات دو فرآیند تجاری مهم و باارزش هستند که در اقتصاد کشورها نقش بهسزایی ایفا میکنند. کشورهایی که قادر به تولید محصولی خاص و تامین نیاز بازار مصرفی خود نیستند، آن محصول را از کشور تولیدکننده با تبادل ارز خریداری کرده و به صنایع داخلی کشور عرضه مینماید. از طرفی دیگر، تمام کشورها و در مقیاس کوچکتر، تمام تولیدکنندگان در سراسر دنیا سعی در عرضه محصولات خود در بازار جهانی و صدور آنها به نقاط گوناگون دارند. صادرات باعث افزایش شغل، دستمزدها و استاندارهای زندگی افراد می گردد.
پنل لمسی یکی از کالاهای وارداتی به کشور ماست که سالانه با حجم زیادی توسط واردکنندگان کشورمان خریداری میشود. این کالا اقسام گوناگونی دارد که عمدتا واردات آنها از کشورهای چین، امارات متحده عربی، ترکیه، آلمان و جمهوری کره صورت میگیرد.
در سالهای اخیر، به دلیل تحریمها علیه ایران، بسیاری از کشورهای تولید کننده و توسعه یافته در زمینه انواع پنل لمسی، از تجارت با ایران منع شدهاند. در نتیجه مبداءهای وارداتی ما به چند کشور نظیر چین، امارات متحده عربی، جمهوری کره و ترکیه محدود شدهاند. کشورهای نام برده علاوه بر نزدیکی جغرافیایی با ایران، نسبت به تحریمهای ذکر شده نیز بی تفاوت هستند.
مجوزهای لازم جهت ترخیص پنل لمسی از گمرک
بازرگانانی که قصد تجارت در زمینه پنل لمسی را دارند، قبل از هر چیز باید دارای کارت بازرگانی معتبر باشند که نشاندهنده قانونی بودن فعالیت آنهاست. ترخیص کار رسمی اداره گمرک، از این گواهینامه برخوردار است و بدین ترتیب می تواند برای ترخیص کالاهای خود یا تاجران و بازرگانان کشورمان اقدام نماید. تشریفات گمرکی به سلسله اقداماتی میگویند که ترخیص کار جهت اخذ مجوز خروج محموله از گمرک، باید آنها را پشت سر بگذارد. یکی از این مراحل، جمعآوری مدارک و مجوزهایی است که برای هر کالا به طور خاص تعریف شدهاند.
جهت ترخیص پنل لمسی از گمرک، اخذ مجوزهای زیر الزامی میباشند:
- مجوز فنی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
- مجوز فنی و سیستمی از وزارت صنعت، معدن و تجارت – بررسی سابقه واردات
- مجوز ارزی از دفتر صنایع تجهیزات برقی و الکترونیکی – تخصیص ارز
- مجوز ارزی از دفتر صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی – تخصیص ارز برای نمایشگر لمسی بریل ویژه نابینایان
- نیاز به شناسه کالا
- نیاز به نمایندگی
تعرفه گمرکی جهت ترخیص پنل لمسی از گمرک
کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص رایانه لوحی (tablet PC) با صفحه نمایش لمسی حداقل 7 اینچ حتی با قابلیت نصب سیم کارت برابر 84713040 است که دارای حقوق ورودی 4% و اولویت کالایی 24 میباشد.
کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص دستگاه کنترل پنل لمسی (نمایشگر HMI) همراه با cpu و دارای قابلیت برنامهریزی برابر 85371020 است که دارای حقوق ورودی 4% و اولویت کالایی 23 میباشد.
کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص نمایشگر لمسی بریل ویژه نابینایان برابر 84716030 است که دارای حقوق ورودی 15% و اولویت کالایی 24 میباشد.
کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص ماژولهای نمایشگر پانل تخت (Flat panel display modules) حتی توام شده با صفحه نمایش حساس – لمسی (Touch-sensitive screen)ذیل ردیف 8524 قرار میگیرند که دارای حقوق ورودی 4% هستند.
خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص پنل لمسی از گمرک
اگر قصد ترخیص تاچ پنل از گمرک را دارید، میتوانید با کارشناسان ترخیص کار باتجربه و چیرهدست شرکت سلطان یاقوت تماس گرفته و از خدماتی همچون مشاوره رایگان بهرهمند شوید.
تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034