سلطان یاقوت

ترخیص دستگاه لارنگوسکوپ از گمرک

ترخیص دستگاه لارنگوسکوپ از گمرک

انسان‌ها در طول عمر خود ممکن است دچار بیماری‌های مختلفی شوند که یکی از آن‌ها اختلالات مربوط به حنجره و گلو است. پزشکان برای معاینه و بررسی این ناحیه از روش حنجره بینی یا لارنگوسکوپی استفاده می‌کنند. طی این روش و به کمک دستگاه مخصوص حنجره بین یا لارنگوسکوپ، می‌توان چین‌های مربوط به تارهای صوتی و چاکنای را مشاهده کرد. انواع وسایل و تجهیزات پزشکی در کشور ما جزو اقلام وارداتی محسوب می‌شوند و فعالان تجاری در این حوزه مشغول به فعالیت هستند. به همین دلیل قصد داریم در ادامه مقاله به موضوع ترخیص دستگاه لارنگوسکوپ از گمرک بپردازیم که یکی از خدمات ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت محسوب می‌شود. لارنگوسکوپ نام دستگاهی است که از آن برای مشاهده حنجره، تارهای صوتی و مجرای بین آن‌ها استفاده می‌شود و به انواع لارنگوسکوپ سخت و لارنگوسکوپ قابل انعطاف تقسیم می‌شود. از لارنگوسکوپ سخت برای معاینه مستقیم مجرای صوتی استفاده می‌شود و از یک دسته بلند و تیغه تشکیل می‌شود. در قسمت دسته این وسیله چند باتری و در نوک تیغه آن، یک منبع نور کوچک تعبیه شده است. انواع تیغه در دستگاه لارنگوسکوپ سخت شامل تیغه‌ی شکل خمیده، تیغه سر صاف (میلر) و تیغه نوک خمیده می‌شوند که از تیغه میلر بیشتر برای کودکان استفاده می‌شود. معاینه به کمک این دستگاه برای بیمار دشوار خواهد بود و به همین علت در هنگام بیهوشی کامل صورت می‌گیرد. نوع دیگر دستگاه لارنگوسکوپی که به نوع قابل انعطاف مشهور است، برای معاینه بیمار در مطب پزشکی و به هنگام به‌هوش بودن کامل او کاربرد دارد. این دستگاه امکان معاینه تارهای صورتی در هنگام صحبت کردن را برای پزشک ممکن می‌سازد. همچنین این دستگاه ممکن است به ابزارهایی کوچک برای نمونه برداری از بافت‌های مشکوک مجهز باشد. انجام لارنگوسکوپی معمولا مشکلی برای بیمار ایجاد نمی‌کند ولی برخی عوارض ممکن است پس از انجام آن رخ دهند که عبارتند از: عفونت، تغییر صدا، خونریزی در گلو، آسیب به بافت دهان یا زبان، حساسیت به داروی بی‌هوشی یا بی‌حسی و … . در ادامه مقاله قصد داریم به شرح نحوه تجارت و ترخیص دستگاه حنجره بین از گمرک بپردازیم.

دلایل لزوم لارنگوسکوپی چیست؟

معمولا چهار دلیل عمده جهت معاینه بیمار به روش لارنگوسکوپی وجود دارد که شامل موارد زیر می‌باشند:

  • مشکلات در گلو یا صدا از قبیل تغییر صدا، سرفه، گوش درد، گلو درد، بوی بد دهان، مشکل در تنفس یا بلع به مدت طولانی، احساس وجود جسم خارجی در گلو توسط بیمار و مشاهده بهتر نواحی غیرنرمال در زمان تصویربرداری از جمله سی تی اسکن
  • انجام بیوپسی از نواحی مشکوک (برداشتن نمونه از تارهای صوتی یا اطراف آن)
  • درمان برخی از مشکلات صوتی (Voice Box) مانند حذف تومور یا پولیپ‌های کوچک
  • انجام لوله‌گذاری در انتوباسیون

واردات دستگاه لارنگوسکوپ در ایران

انواع تجهیزات و دستگاه‌های مرتبط با صنعت پزشکی و صنایع مربوط به آن، جزو کالاهای مهم هستند که مستقیما با سلامت و جان مردم کشور در ارتباط می‌باشد. از این رو تامین نیاز صنعت پزشکی به این تجهیزات جزو اولویت کشور محسوب می‌شود. بخش عمده‌ای از نیاز این بخش‌ها از طریق واردات دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز از کشورهای خارجی تامین می‌گردد. فعالیت در زمینه واردات این محصولات و عرضه آن‌ها به صنعت پزشکی از سود بالایی برای فعالان تجاری برخوردار است.

واردات تجهیزات پزشکی در کشور ما عمدتا از مبداء کشورهای آلمان، امارات متحده عربی، چین، سوئیس، کره، هلند، آمریکا و … صورت می‌گیرد. سالانه مقادیر بالایی ارز بدین ترتیب از کشور خارج می‌گردد.

قوانین مربوط به واردات دستگاه لارنگوسکوپ در ایران

تاجران و بازرگانانی که قصد فعالیت در زمینه واردات دستگاه لارنگوسکوپ در ایران را دارند، باید در چهارچوب قوانین و مقررات تعیین شده از سمت اداره گمرک در این زمینه عمل کنند:

  • ورود موکول به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌باشد.
  • ردیف تعرفه‌های مربوط به اقلام دارویی، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی مشمول کاهش حقوق گمرکی از 4% به 1% (موضوع مفاد جزء 2 بند ه تبصره 7 قانون بودجه کل کشور، موکول به اعلام نظر سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سامانه گمرک ایران (در زمان ترخیص کالا) می‌باشد.

مجوزهای لازم برای ترخیص دستگاه لارنگوسکوپ از گمرک

ترخیص کار رسمی اداره گمرک که قصد ترخیص دستگاه لارنگوسکوپ از گمرک را دارد باید جهت اخذ مجوزهای زیر از سازمان‌های مربوطه اقدام نماید:

  • مجوز فنی از دفتر صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی جهت بررسی تخفیف بیش از 3%
  • مجوز ارزی از دفتر صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی جهت تخصیص ارز
  • مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت برای ترخیص کالاهای مستعمل
  • مجوز فنی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مصارف انسانی
  • مجوز ارزی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مصارف انسانی
  • مجوز فنی از سازمان دامپزشکی برای مصارف دامی یا کشاورزی
  • مجوز ارزی از وزارت جهاد کشاورزی برای تخصیص ارز جهت مصارف دامی یا کشاورزی

کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص دستگاه لارنگوسکوپ

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص دستگاه لارنگوسکوپ ذیل ردیف 901890 قرار می‌گیرد.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص دستگاه لارنگوسکوپ از گمرک

تاجران و بازرگانان عزیز کشورمان که قصد ترخیص دستگاه لارنگوسکوپ از گمرک را دارند، می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین همکاری با شرکت سلطان یاقوت در این زمینه، با کارشناسان ترخیص کار باتجربه و ماهر این شرکت، از طریق شماره‌های زیر ارتباط برقرار نمایند.

بیشتر بخوانید :