ترخیص شمش ضایعات آلومینیوم از گمرک از جمله فعالیتهایی است که در حوزه خدمات شرکت سلطان یاقوت قرار میگیرد. تولید آلومینیوم از طریق استخراج فلز آلومینیوم از معدن، فرآیندی بسیار دشوار و طولانی است؛ به همین علت بازیافت ضایعات آلومینیومی و استفاده مجدد آنها در تولید شمش آلومینیوم صرفه اقتصادی بالایی داشته و باعث صرفه جویی در انرژی میشود. از آنجا که میان شمش آلومینیوم و شمش ضایعات آلومینیوم از نظر کیفی تفاوتی وجود ندارد، تولید و مصرف این محصول بسیار مورد استقبال صنایع کشورهای گوناگون واقع شده است. در فرآیند ساخت شمش ضایعات آلومینیوم میتوان به راحتی این ضایعات را در کوره ساده با دمای بین 660 تا 700 درجه سانتی گراد ذوب کرد. در کشور ما تامین بخشی از نیاز داخلی به شمش ضایعات آلومینیوم از طریق واردات صورت گرفته که در ادامه متن به شرح جزئیات آن و همچنین اطلاعات لازم در خصوص ترخیص شمش ضایعات آلومینیوم از گمرک، خواهیم پرداخت.
نحوه تولید شمش ضایعات آلومینیوم و کاربرد آن
برای ساخت شمش ضایعات آلومینیوم ابتدا باید ضایعات آلومینیوم را جمعآوری کرد که این ضایعات شامل بخش مصرف خانگی و کارگاهی میشوند. از جمله ضایعات آلومینیوم که از خانهها جمعآوری میشود میتوان به زباله قوطی نوشیدنی، فویل سینی و قوطی های آئروسل اشاره کرد. کارخانههای تولید در و پنجره آلومینیومی دارای بیشترین حجم ضایعات آلومینیومی هستند.
برای تبدیل ضایعات آلومینیوم به شمش آلومینیوم، پس از فرآیند جداسازی، زبالهها وارد بخش فشردهسازی شده و حجم آنها به حداقل میرسد. پس از آن، ضایعات آلومینیوم فشرده شده در کارخانههای بازفرآوری وارد فرآیندهای تمیزسازی، ذوب، ریختهگری و نهایت ساخت شمش آلومینیوم میشوند. شمش آلومینیوم عمدتا در کارخانههای نورد، به شکل ورقههای آلومینیومی درآمده و مورد استفاده صنایع گوناگون قرار میگیرد.
آلومینیوم بازیافتی از نظر کیفیت و حفظ ویژگیها هیچ تفاوتی با فلز آلومینیوم استخراج شده از معدن نداشته و به همین دلیل میتواند به جای آن و در هر صنعتی که به فلز مقاوم و سبک با هدایت حرارتی بالا احتیاج دارد، مورد استفاده قرار گیرد. ضایعات آلومینیوم را میتوان بارها بازیافت کرد و مجددا به شکل شمش آلومینیوم مورد استفاده قرار داد. از جمله موارد استفاده شمش ضایعات آلومینیوم میتوان به کاربرد آن در صنعت هواپیماسازی، خودروسازی، دوچرخهسازی، قایقسازی، تولید کامپیوتر، وسایل آشپزی، ناودان، سیم و بسیاری از محصولات دیگر اشاره کرد.
واردات شمش ضایعات آلومینیوم
استفاده از شمش ضایعات آلومینیوم در سراسر دنیا به علت صرفه جویی 90 درصدی در مصرف انرژی، روند صعودی را طی میکند. در کشور ما برای تولید شمش ضایعات آلومینیوم با کمبود مواد اولیه مواجه هستیم؛ به همین علت بخشی از نیاز داخلی صنایع به این محصول از طریق واردات تامین میگردد.
کشور عراق به دلیل بازسازی پس از جنگ، از ضایعات آلومینیومی فراوانی برخوردار است و به همین علت واردات کشور ایران از مبدا این کشور صورت میگیرد. شمش ضایعات آلومینیومی وارداتی از عراق نسبت به تولیدات داخلی کشور ما کیفیت پایینتری دارد؛ اما به دلیل وجود عناصر سیلیس، نیکل و منیزیم در آن، که تهیه آنها در کشور ما بسیار دشوار است، این نوع شمش از عراق خریداری میشود.
شمش ضایعات آلومینیوم وارداتی از کشور عراق، در کشور ما توسط تولیدکنندگان داخلی مجددا ذوب گشته و پس از تنظیم ترکیب و آلیاژسازی در بازار عرضه میشود. در صورتی که واردات این محصول متوقف شود، به دلیل کمبود شمش خام، شمش ضایعاتی و همچنین قراضه داخلی، خط تولید شمش ضایعات آلومینیوم در کشور ما با مشکل مواجه میشود. همچنین قیمت محصول نهایی به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه افزایش پیدا خواهد کرد؛ در نتیجه واردات شمش ضایعات آلومینیومی از عراق سبب کاهش قیمت محصول نهایی میگردد که توسط تولیدکنندگان به بازار عرضه خواهد شد.
مجوزهای لازم جهت واردات شمش ضایعات آلومینیوم از گمرک
اولین مجوزی که برای ترخیص شمش ضایعات آلومینیوم از گمرک لازم است، کارت بازرگانی معتبر است که تنها به ترخیص کار رسمی اداره گمرک اعطا میشود. اداره گمرک جهت تعیین صلاحیت فعالان تجاری، آزمونی تحت عنوان آزمون حق العمل کاری گمرک برگزار کرده و به قبول شدگان گواهی نامهای تحت عنوان پروانه بازرگانی واگذار میکند. ترخیص کار با در دست داشتن کارت بازرگانی، میتواند به نمایندگی از تاجران و بازرگانان برای انجام تشریفات گمرکی و همچنین اخذ سایر مجوزات مورد نیاز برای ترخیص شمش ضایعات آلومینیوم از گمرک اقدام نماید.
تعرفه گمرکی جهت ترخیص شمش ضایعات آلومینیوم
کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص شمش آلومینیوم حاصل از ذوب مجدد برابر 76012000 است که دارای حقوق ورودی 4% و اولویت کالایی 23 میباشد و به صورت کیلوئی محاسبه میگردد.
شرح تعرفه: مصنوعات از آلیاژهای آلومینیوم به صورت کار نشده.
خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص شمش ضایعات آلومینیوم از گمرک
همانطورکه اشاره شد، اداره گمرک برای برقراری عدالت و برابری در محاسبه حقوق گمرکی و همچنین کنترل محمولههای تجاری صادراتی و وارداتی قوانین و مقررات خاصی برای هر کالای تجاری وضع کرده است که تسلط و عمل به آنها از جمله وظایف ترخیص کار رسمی اداره گمرک به شمار میرود. شرکت سلطان یاقوت با به کارگیری کادر باتجربه و ماهر نیروهای ترخیص کار، آماده ارائه خدمات به شما تاجران و بازرگانان گرامی میباشد. شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر (مشاوره رایگان) و همچنین همکاری با این شرکت در زمینه ترخیص شمش ضایعات آلومینیوم از گمرک، با شمارههای زیر تماس بگیرید.
تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034
بیشتر بخوانید :
- ترخیص کالا و هر آنچه باید بدانید.
- ترخیص کار کیست؟چه وظایفی دارد؟
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک میرجاوه
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک اصفهان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک اهواز
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک زاهدان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک قم
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک کیش
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک کرمان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک ارومیه
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک جلفا
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک قشم
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک خرمشهر
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک بازرگان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک اراک
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک بندر لنگه
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک بندر چابهار
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک شهید رجایی
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک گناوه
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک فریدون کنار
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی بوشهر
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی پیام
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی امیر آباد
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی سهلان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی سیرجان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی یزد
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی شیراز
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی نوشهر
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی ارگ بم
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک بندر امام خمینی
- راهنمای ترخیص کالا از ترخیص کالا از گمرک آبادان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک تبریز
- راهنمای ترخیص کالا گمرک مشهد
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک اینچه برون
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک پیرانشهر
- راهنمای ترخیص کالا گمرک یزد
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک باشماق
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک مهران
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک آستارا
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک دوغارون
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک بیله سوار
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک اردبیل
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک دیلم
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک سرخس
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک لطف آباد
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک قزوین
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک ساری
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک کرمانشاه
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک سنندج
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک زنجان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک شهرکرد
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک سرو
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک پاوه
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک خوی
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک منطقه آزاد تجاری انزلی
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک فولاد مبارکه اصفهان
- راهنمای ترخیص کالا از گمرک سمنان