سلطان یاقوت

ترخیص دستگاه تراش فلزی از گمرک

ترخیص دستگاه تراش فلزی از گمرک

ترخیص دستگاه تراش فلزی از گمرک از جمله خدمات ترخیص کالای شرکت سلطان یاقوت است که از اهمیت بالایی برای فعالان تجاری برخوردار می‌باشد. بطورکلی دستگاه‌ تراش یکی از ابزارهای قدیمی و پرکاربرد است که به عنوان مادر ابزارهای ماشین‌کاری شناخته می‌شود و برای اهداف گسترده‌ای همچون شکل‌دهی، سوراخ‌کاری، سنباده زدن، تراشکاری، برش و تغییر شکل بر روی فلزات، چوب، شیشه و … مورد استفاده گسترده در صنایع قرار می‌گیرد. دستگاه تراش فلز، ابتدا برای کار بر روی فلزات طراحی شد اما برای برش محصولات پلاستیکی و موارد دیگر نیز کاربرد دارد. استفاده از ماشین برش، در تمام صنایع ساخت رواج دارد و در کشور ما این دستگاه‌ها جزو کالاهای وارداتی طبقه‌بندی می‌شوند. نحوه برش این دستگاه به صورت خطی و در موازات قطعه انجام می‌شود. مکانیسم عملکرد دستگاه برش فلزی بدین صورت است که ابتدا قطعه مورد نظر درون دستگاه قرار گرفته و ثابت می‌شود. پس از آن دستگاه حول شفت شروع به چرخش می کند. هنگامی که این قطعه به صورت دورانی کار می‌ کند، با وارد کردن فشار به برنده، عملیات براده برداری از قطعه شروع شده و محصول نهایی تولید می‌شود. در حقیقت برنده ماشین تراش ثابت است و عامل برش قطعات همان شفت یا چرخاننده خواهد بود. میزان چرخش قطعه مورد نظر در ماشین تراش قابل تنظیم است و برحسب دور بر دقیقه تعیین می‌شود. ماشین برش فلزی از اجزاء مختلف تشکیل شده است که عبارتند از: قسمت ریلی، الکتروموتور، جعبه دنده اصلی، محور اصلی، سه نظام، جعبه دنده پیشروی، قوطی حرکت، دستگاه مرغک، سیستم خنک کننده، تابلو برق، کلیدهای راه اندازی دستگاه و اهرم کلاچ. در ادامه به شرح اطلاعات بیشتر در خصوص دستگاه تراش فلزی و نحوه تجارت و ترخیص دستگاه تراشکاری بر روی فلزات از گمرک خواهیم پرداخت.

انواع دستگاه‌های تراش فلزی کدامند؟

انواع دستگاه تراش کاری فلزات براساس مکانیسم عملکرد شامل 3 دسته‌ی زیر می‌شوند:

  1. تراشکاری اتوماتیک
  2. تراشکاری نیمه اتوماتیک
  3. تراشکاری دستی

ماشین تراش سی ان سی یا همان دستگاه سی ان سی در رده تراشکاری اتوماتیک قرار می‌گیرد و امروزه بخش اصلی تراشکاری صنعتی با این دستگاه‌ها انجام می‌شود. اصطلاح CNC مخفف جمله انگلیسی (Computer Numerical Control) است که نشان دهنده نقش سیستم کنترل عددی در کنترل دستگاه است. در این دستگاه‌ها یک نرم افزار قرار داده شده است که تکنسین می‌تواند در آن مشخصات حرکتی ابزار برشی را تعیین کنند و حتی سرعت گردش موتور دستگاه را هم مشخص کند.

انواع دستگاه تراش کاری فلزات براساس نحوه ایجاد برش عبارتند از:

  • دستگاه داخل تراش عمودی
  • دستگاه داخل تراش افقی

انواع دستگاه تراشکاری فلزات براساس اندازه دستگاه شامل موارد زیر می‌باشند:

  • دستگاه تراش صنعتی
  • دستگاه تراش رومیزی

کاربرد دستگاه تراش فلزی در صنایع مختلف

از ماشین برش فلزی در صنایع مختلف از جمله موارد زیر به طور گسترده استفاده می‌شود:

  • برای تولید قطعاتی مثل جعبه دنده ، سر سیلندر در صنعت خودروسازی
  • برای برش و شکل دهی قطعات فلزی و فولادی در صنایع کشتی و در نیروگاه‌ها، معادن و نساجی
  • در جواهرسازی
  • صنایع برق و الکترونیک و غیره

واردات دستگاه تراش فلزی در ایران

تولیدات دستگاه‌های تراشکاری بر روی فلزات در ایران، به دلیل تحریم‌ها و عدم امکان واردات تجهیزات و مواد اولیه برای ساخت آن‌ها، از اوضاع خوبی برخوردار نیست. با توجه به اهمیت دستگاه برش فلزی در خط تولید صنایع فلزی، نیاز به واردات این دستگاه‌ها در کشور ما وجود دارد و از این رو واردکنندگان زیادی به خرید دستگاه‌های تراشکاری فلزات از کشورهای تولیدکننده و توزیع آن‌ها به صنایع داخلی مشغول هستند و فعالیت در این زمینه سود خوبی برای فعالان تجاری به همراه دارد.

بزرگ‌ترین کشورهای تولیدکننده دستگاه‌های تراش فلزی در جهان عبارتند از: آمریکا، آلمان، ژاپن، روسیه، چین، فرانسه، انگلستان، تایوان، ایتالیا، اتریش و … .

واردات دستگاه تراش فلزی در ایران، عمدتا از مبداء کشورهای چین، امارات متحده عربی، ترکیه، ایتالیا، آلمان، روسیه و … رواج دارد.

دلیل اینکه واردکنندگان ایرانی، کشورهای چین و امارات متحده عربی را برای واردات این محصولات ترجیح می‌دهند، محدودیت در مبادلات تجاری با کشورهای آمریکایی و اروپایی به علت تحریم‌های اعمال شده علیه ایران می‌باشد.‌

مجوزهای لازم جهت ترخیص دستگاه تراش فلزی از گمرک

ترخیص کاری که قصد ترخیص دستگاه تراش فلزی از گمرک را دارد، موظف است نسبت به اخذ مجوز ارزی از دفتر صنایع ماشین آلات و تجهیزات تولید جهت تخصیص ارز اقدام نماید.

ترخیص کالاهای مستعمل و دسته دوم، با شرط عدم تولید در داخل کشور و یا عدم کفایت تولیدات داخلی برای تامین نیاز صنایع مصرفی، با شرط اخذ مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت امکان‌پذیر خواهد بود.

تعرفه گمرکی جهت ترخیص دستگاه تراش فلزی

بطورکلی کد تعرفه گمرکی برای ترخیص ماشین‌های ‌تراش ‌از جمله دستگاه‌های متمرکز تراشکاری‌ دورانی ‌(Turning centers) برای برداشتن فلز ذیل ردیف 8458 قرار گرفته و جزئیات آن‌ها به شرح زیر است:

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص ماشین‌‌های تراش افقی با کنترل شماره‌ای برابر 84581100 است که دارای حقوق ورودی 2% و اولویت کالایی 24 می‌باشد.

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص ماشین‌های تراش افقی بدون کنترل شماره‌ای برابر 84581900 است که دارای حقوق ورودی 2% و اولویت کالایی 24 می‌باشد.

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص سایر ماشین‌های تراش با کنترل شماره‌ای برابر 84589100 است که دارای حقوق ورودی 2% و اولویت کالایی 25 می‌باشد.

کد تعرفه گمرکی برای ترخیص سایر ماشین‌های تراش بدون کنترل شماره‌ای برابر 84589900 است که دارای حقوق ورودی 2% و اولویت کالایی 25 می‌باشد.

خدمات شرکت سلطان یاقوت در زمینه ترخیص دستگاه تراش فلزی از گمرک

تاجران و بازرگانان گرامی که قصد ترخیص دستگاه تراش فلزی از گمرک را دارند، می‌توانند برای بهره‌مندی از خدمات شرکت سلطان یاقوت همچون مشاوره رایگان و یا درخواست همکاری با متخصصان ترخیص کار باتجربه و ماهر این شرکت، با شماره‌های درج شده در زیر تماس بگیرند.

بیشتر بخوانید :

 

تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034

 

5/5 - (1 امتیاز)