سلطان یاقوت

ترخیص کالا از چین (راهنمای کامل و جامع)

ترخیص کالا از چین

ترخیص کالا از چین نیازمند ترخیص کار و حق العمل کار ماهر می باشد زیرا این کشور یکی از بزرگترین کشور های صادر کننده جنس به کشور های دیگر می باشد.

راهنمای کامل ترخیص کالا از چین

راهنمای کامل ترخیص کالا از چین

موقعیت تجاری و بازرگانی چین

چین یکی از کشور های شرق آسیاست که به عنوان بزرگترین قطب تجارت در جهان شناخته می شود و همانطور که می دانید این کشور از قدیم الیام شریک تجاری ایران بوده است به دلیل جمعیت زیاد و داشتن نیروی کار ارزان به تولید کالا با پایین ترین قیمت تمام شده به سوی قبضه کردن بازار تمامی اجناس کشور های اروپایی، آمریکایی پیشتاز است نیز ایران یکی از مقاصد و واسطه خرید از چین و صادر کننده به کشور های دیگر می باشد. ترخیص کالا از چین یکی از پربار ترین تجارت ها در ایران می باشد.

موقعیت تجاری و جغرافیایی چین

موقعیت تجاری و جغرافیایی چین

ظرفیت واردات و ترخیص کالا از چین برای ایران

واردات جزیی از چین به ایران در طی قرن اخیر افزایش بسیاری داشته به همین دلیل براساس قوانین گمرک جمهوری اسلامی ظرفیت و حجم واردات کالا از چین به ایران در سال 95 به بیش از 4451 هزار تن رسیده که ارزش دلاری و ارزی آن 10753 میلیون دلار می باشد. این ارقام به طور واضح بیانگر بزرگی واردات از چین به ایران می باشد که می توان نتیجه گرفت عمده کالاهای وارداتی به ایران از کشور چین بوده است.

ترخیص کالا از چین چگونه است

توضیحات بالا نشان دهنده این است که چین یکی از بزرگترین کشور های دنیا در تولید کالاهای صادراتی به ایران و سایر کشور ها می باشد و این رونق تجاری و بازرگانی کالاهای صادراتی این کشور را به یکی از پر ترافیک ترین کشور های در ترخیص کالا بدل کرده است. با توجه به این موارد شما برای ترخیص کالا از چین به ایران نیازمند حق العمل کار و یا ترخیص کاری هستید که در این زمینه ماهر و کاردان باشد تا کالای شما سریعا به بازار مصرف عرضه شود.

چه کالاهایی از چین به ایران وارد می شود

واردات و ترخیص کالا از چین به ایران به کالاهای خاصی محدود نمی شود و تقریبا چین تمامی کالاهای مورد نیاز کشور های مختلف را با کمترین قیمت تولید وبه بازار جهانی ارائه می کند اما از مهمترین کالاهایی که از چین به ایران وارد می شود می توان به:

  • تجهیزات تزئینی
  • لوازم خانگی
  • تجهیزات و مواد دارویی
  • انواع کالاهای برقی
  • تجهیزات اداری
  • اسباب بازی
  • انواع ظروف
  • انواع موبایل
  • انواع تلویزیون
  • و ….

قوانین و مقررات واردات کالا از چین

هر کشور یک سری از قوانین و مقرارت برای تجارت و بازرگانی و صادرات کالا از مرزهای خود دارد که شما تجار و بازرگانی باید به تمامی این قوانین که با توجه به تغییرات سیاسی و اقتصادی در دنیا مدام در حال تغییر هستند اشراف داشته باشید یا از ترخیص کار و حق العمل کاری که در این راه خبره ست استفاده نمایید.

قوانین واردات کالا از چین

قوانین واردات کالا از چین

کالاهای صادراتی از چین در کدام گمرک ها ترخیص می شوند

بیشتر کالاهای چینی از از بندر گوانجو بارگیری و حمل می شود و بدیهی است که از طریق مرزها و گمرکی های آبی و بندری کشور مانند گمرک بندر شهید رجایی و گمرک بندرعباس وارد کشور و ترخیص می شوند. و این گمرک ها یکی از پرترافیک ترین و شلوغ ترین گمرک ها برای ترخیص کالای وارده از چین می باشد. شما تجار با داشتن حق العمل کار ماهر در بندرعباس و یا بندر شهید رجایی می توانید به محض رسیدن کالا آن را اظهار نمایید و پروسه ترخیص کالا را شروع کنید. با توجه به شلوغی و ترافیکی که در این گمرک ها وجود دارد شما عزیزان برای حمل خرده بار از چین  می توانید از طریق مرزهای هوایی یا زمینی اقدام کنید تا برای ترخیص کالای خود در صف محوله های بزرگ چینی که از طریق کشتی و لنج وارد مرزهای آبی کشور می شوند قرار نگیرید.

گمرکهای ترخیص کالا از چین

گمرکهای ترخیص کالا از چین

هزینه ترخیص کالا از چین

هزینه  و رویه واردات کالا از چین مانند واردات کالا از تمامی کشور ها مشمول پرداخت عوارض بنابر نوع کالا و کد تعرفه ای دسته بندی شده برای انواع کالاها می باشد. هر کالایی برای واردات و صادرات و ترخیص از گمرک نیازمند رعایت قوانین و مقررات می باشد در غیر این صورت کالا قاچاق می باشد. از جمله هزینه های احتمالی برای ترخیص کالا را می توان به : هزینه های حمل و ترخیص کالا از چین، هزینه آزمایشگاه، هزینه بازرسی، هزینه اخذ مجوزات، هزینه بارگیری، هزینه و قیمت حمل کانتینر از چین به ایران  و ….. تقسیم بندی کرد. در این بین مجوز های احتمالی برای ترخیص کالا از مهمترین مدارک برای ترخیص می باشند که شامل مجوز بهداشت، مجوز سازمان غذا دارو، مجوز استاندارد، مجوز سازمان پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ….. می باشد.

بیشتر بخوانید :

5/5 - (1 امتیاز)