سلطان یاقوت

حمل یکسره در ثبت سفارش کالای تجاری به چه معنا است؟

حمل یکسره در ثبت سفارش

ورود و خروج کالا از گمرکات بدون تخلیه و تحویل در آنها حمل  یکسره کالا گفته می شود. حمل یکسره در ثبت سفارش به معنای انتقال کالا از مبدا  تا مقصد بدون توقف و بدون تخلیه بار در گمرک است.

توضیح اجمالی حمل یکسره در ثبت سفارش

حمل یکسره در ثبت سفارش همانطور که گفته شد به معنی انتقال یا حمل و نقل کالای وارداتی از گمرک مبدا با بارنامه و وسیله ای حمل اولیه تا مقصد بدون توقف و یا تخلیه بار در گمرکی می باشد. در این روش پروانه ترانزیت داخلی صادر می شود و یا در گمرک از روش کارنه تیر مبدا و مقصد استفاده می شود.

ترانزیت داخلی حمل یکسره در ثبت سفارش به چه معنی است

سلطان یاقوت

شرکت سلطان یاقوت با تجربه بیست ساله آماده ارائه خدمات ترخیص کالا و تجارت و بازرگانی می باشد. ترخیص کاران زبده این شرکت امور حمل و نقل و ترخیص کالای شما از گمرک را در سریعترین زمان ممکن با حداقل قیمت انجام می دهند. از سری خدمات این شرکت تجاری و بازرگانی: ثبت سفارش، خرید کالا، حمل و نقل، ترانزیت و ترانشیپ کالا، اخذ مجوزات لازم، دریافت پته گمرکی ، دریافت برگ سبز و ….. می باشد. شما عزیزان برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به صورت رایگان با کارشناسان این شرکت تجاری و بازرگانی تماس بگیرید.

ترانزیت داخلی حمل یکسره در ثبت سفارش به چه معنی است؟

ترانزیت داخلی به طور کلی به معنای انتقال کالای گمرک نشده از یک گمرک داخلی به یک گمرک داخلی دیگر است. به زبان ساده تر در ترانزیت گمرکی داخلی، کالا در گمرک مقصدی که بارنامه شده تخلیه و قبض انبار آن صادر می شود. اگر صاحب کالا تقاضای ارسال و یا ترانزیت کالا به گمرک دیگری را داشته باشد می تواند با ارائه قبض انبار رویه ترانزیت کالا را انجام دهد. همچنین در صورت موافقت بندر و اداره کشتی رانی می تواند برای حمل یکسره بدون قبض انبار اقدام نماید.

چگونگی انجام تشریفات گمرکی در حمل یکسره

در روش حمل  یکسره کال از مبدا تا مقصد اگر کالایی وارد گمرک شود و اجازه حمل یکسره داشته باشد بدون اینکه کالا از خودرو و یا وسیله حمل  تخلیه و به انبار تحویل داده شود تشریفات گمرکی آن انجام می گردد. قبض انبار نیز در این مدل از تشریفات گمرکی بر روی وسیله حمل صادر می شود. در این روش هزینه ها کمتر می شود زیرا دیگر مبلغی بابت تخلیه و بارگیری و یا انبار داری پرداخت نمی کنید. اما لازم به ذکر است هزینه های حمل  یکسره باید به صورت جدا گانه پرداخت شود اما نسبت به هزینه های تخلیه بارگیری و انبار داری کمتر است و به همین دلیل به نفع بازرگان و تجار می باشد.

حمل و نقل یکسره مناسب چه نوع از کالاهایی است

همانطور که گفته شد به دلیل اینکه در حمل و نقل یکسره کالا های تجاری، کالا در گمرکی تخلیه و بارگیری نمی شود و بر روی همان وسیله حمل، امور تجاری و بازرگانی و تشریفات گمرکی آن انجام می شود. این نوع از حمل و نقل مناسب برای کالاهایی که در گمرکات تجهیزات لازم برای نگه داری آنان وجود ندارد و یا کالاهای فساد پذیر و یا کالاهایی که در پروسه تخلیه و بارگیری دوباره دچار صدمه خواهند شد است.

چگونگی انجام تشریفات گمرکی در حمل یکسره

تفاوت ترانزیت به داخل  با ترانزیت داخلی در چیست؟

ترانزیت به داخل یا همان حمل یکسره کالا از به معنی واردات کالا از مقصد به گمرک داخلی با همان وسیله حمل و بدون تخلیه و بارگیری در گمرکات بر سر راه می باشد. در صورتی که ترانزیت داخلی کالا یعنی حمل کالایی که تشریفات گمرکی آن انجام نشده از گمرک داخلی  به گمرک داخلی دیگر آنهم به دستور صاحب کالا و در صورتی که دلایل صاحب کالا برای گمرک کافی نباشد امکان جابه جایی و یا ترانزیت داخلی کالا ازگمرکی به گمرک دیگر وجود ندارد. اما در ترانزیت به داخل یا همان حمل  یکسره تنها با ارائه درخواست شرکت حمل این کار انجام می شود. لازم است بدانید از در ترانزیت داخلی اگر جا به جایی به درخواست گمرک باشد به آن ترانزیت داخلی اداری می گویند. در ادامه به توضیح در خصوص فرق ترانزیت و صادرات نیز توضیحاتی ارائه می دهیم.

تشریفات گمرکی کالاهای ترانزیت به داخل چگونه انجام می شود

برای انجام تشریفات گمرکی کالاهای ترانزیت به داخل و یا همان حمل  یکسره، شرکت ترانزیت داخلی، حمل  کننده کالا و یا نماینده قانونی صاحب کالا اقدام به ارائه مدارک همچنین تسلیم درخواست خود به گمرک مرزی می نماید و بعد از قبول مدارک از طرف گمرک اقدام به تنظیم اظهار نامه می کند. انجام تشریفات گمرکی برای کالاهای ترانزیت با داخل و یا همان کالاهایی که با حمل یکسره وارد می شوند را در گمرک تشریفات غیر قطعی می نامند.

حقوق و عوارض گمرکی کالاهای ترانزیتی چگونه محاسبه می شود؟

برای کالاهای ترانزیتی حقوق و عوارض گمرکی دریافت نمی شود اما برای اطمنیان گمرک از اینکه کالا از کشور خارج می شود و در داخل کشور به فروش نمی شود از صاحب کالا و یا نماینده قانونی وی و یا همان شرکت حمل بیمه نامه کالا دریافت می شود و تا زمان خروج کالا نزد گمرک می ماند. نحوه استفاده از بیمه نامه کالا اینگونه است که بیمه نامه در قالب بن های 10 میلیونی صادر می وشدو با توجه به ارزش کالا بن از شرکت حمل و یا نماینده  قانونی صاحب کالا دریافت می شود که به آن بن ترانزیت می گیوند و نحوه محاسبه بن ترانزیت بدین صورت است.

اگر می خواهید در مورد ترخیص کالا بیشتر بدانید می توانید به مقالات سلطان یاقوت در این حوزه مراجعه بفرمایید.

تفاوت ترانزیت به داخل با ترانزیت داخلی در چیست

 

بیشتر بخوانید :

 

 

4/5 - (1 امتیاز)