سلطان یاقوت

سامانه جامع مدیریت انبارها چیست و علت استفاده از آن چیست؟

سامانه جامع مدیریت انبارها

سامانه جامع مدیریت انبار نوعی سامانه پیگیری برای دولت است زیرا تمامی انبار ها در آن ثبت نام کرده و کد رهگیری دریافت می کنند. تا وقتی باری وارد گمرک کشور می شود در زمان ترخیص آن کالا مشخص شود که کالا به کدام انبار می رود. با این کار از قاچاق و دزدی کالا و همچنین احتکار آن پیشگیری می شود.

هدف ایجاد سامانه جامع مدیریت انبارها چیست؟

همانطو که گفته شد برای جلوگیری از قاچاق کالا و احتکار آنها این سامانه جامع مدیریت انبارها ایجاد شده است تا انبارها با ثبت نام در آن و دریافت کد رهگیری در زمان ترخیص کالا و ارسال کالا به آن انبار مشخص شود که چه تعداد کالا در کدام انبار قرار گرفته شد. برای ثبت نام در این سامانه جامع مدیریت انبارها باید به سایت nwms.ir مراجعه کرده و ثبت نام نمایند تا شناسه رهگیری خود را دریافت کنند. تا در زمان پخش کالاها در سطح شهر مشخص شود که چه کالایی در کدام انبار قرار دارد.

چگونگی ثبت نام در سایت جامع مدیریت انبار ها

برای ثبت نام در این سامانه بعد از وارد شدن به سایت باید وارد گزینه ثبت واحد شده و تلفن همراه و کد ملی فرد متقاضی برای ثبت نام در سامانه جامع انبارها را وارد نمایید. بعد از آن پیامکی حاوی یک عدد چهار رقمی برای شماره موبایل وارد شده ارسال می شود که باید آن را در قسمت مربوطه وارد کرده تا به مرحله بعدی بروید. علت اعتبار سنجی تلفن همراه هم این است که اطمینان پیدا کنند که صاحب تلفن همین الان برای ثبت نام اقدام کرده است و شماره ملی وارد شده مورد سواستفاده قرار نگرفته است. در قدم بعدی اطلاعات هویتی شما ثبت می شود یعنی انبار به نام شخص حقیقی است یا حقوقی. برای ثبت نام شخص حقیقی گزینه ( خودم ) رو انتخاب کرده و شماره شناسنامه و تاریخ تولد و جنسیت خود را وارد می کنید بعد از عبور از این مرحله سامانه از شما می خواهد که اطلاعات واحد مربوطه رو وارد نمایید.

چگونگی ثبت واحد در سامانه مدیریت انبارها

برای ثبت واحد انباری خود در سامانه ابندا از شما کد پستی در خواست می کند اگر انبار شما دارای کد پستی نباشد امکان ثبت نام در این سمانه را نخواهید داشت. زیرا بعد از وارد کردن کد پستی است که آدرس انبار برای شما به نمایش گذاشته خواهد شد. بعد این مراحل اطلاعات نیز می ماند که شما باید آن را وارد کنید این اطلاعات شامل نام واحد، تلفن ثابت واحد، نوع واحد، نوع ملکیت، حوزه فعالیت و ….. می باشد. در آخر هم از شما می خواهد که موقعهیت جغرافیای خود بر روی نقشه را مشخص نمایید.

چگونگی ثبت نام برای اشخاصی حقوقی

برای ثبت نام شخصیت حقوقی باید گزینه دوم را یعنی ( شخصیت حقوقی دولتی یا خصوصی ) را انتخاب نمایید. بعد از آن شماره ملی فرد و جنسیت و تاریخ تولد آن را باید وارد کنید بعد از آن شناسه ملی شرکت را از شما می خواهد. شناسه ملی برای شرکت های دولتی 7 رقمی و برای شرکت های خصوصی 11 رقمی می باشد. بعد از آن نام و نام خانوادگی صاحب شرکت و نام شرکت نمایش داده می شود بعد از تایید این مرحله مراحل بعدی طبق ثبت نام برای شخص حقیقی است که در پاراگراف قبلی به طور کامل توضیح داده شد که در این قسمت هم به همان صورت پیش می روید و در نهایت ثبت نام شما انجام می گیرد.

بیشتر بخوانید :