سلطان یاقوت

قیمت تمام شده کالای وارداتی

قیمت تمام شده کالای وارداتی

قیمت تمام شده کالای وارداتی

واردات و صادرات از عوامل مهم در شرایط اقتصادی کشور ها و مردمان آن می باشد. امروزه با توجه به مسائل و مشکلاتی که در حوزه اقتصادی و تحریمات به وجود آمده بررسی این عوامل و همچنین یافت علل آن به برپایی کسب و کاری موفق کمک خواهد کرد. در این مقاله به شما توضیحاتی در خصوص قیمت تمام شده کالاهای وارداتی خواهیم داد با ما همراه باشید. با توجه به اینکه در عصر تکنولوژی قرار گرفته ایم می توان گفت که یکی از عناصر موفق در در حوزه اقتصاد ارز آوری داخلی می باشد. از طرفی اشتغال زایی و کارآفرینی و تجارت به سبک جدید نیز یکی از عوامل برای تزریق پول به اقتصاد کشور می باشد. لازم به ذکر است که تجار و افرادی که قصد ورود به این صنعت و کار دارند باید در خصوص شرایط و مبحث های مالی آن توجیه شوند تا بتوانند تصمیمات درست بگیرند.

تجارت و بازرگانی موجب رونق اقتصادی در هر کشوری می شود و این مورد دارای ارتباط تنگاتنگی با کارآفرینی و ارتباطات بین المللی می باشد. واردات و صادرات همواره از مهمترین فعالیت های جهانی در کشور می باشد. وارد کردن کالاهای اساسی از خدمات خیلی مهم در کشور و خانواده ها می باشد تجاری که به واردات کالاهای اساسی می پردازند در دراز مدت با موفقیت هایی که دارند و شناسایی بازارهای هدف به راحتی می توانند سرمایه گذاری کنند. لازم است بدانید که برای واردات باید در قدم اول از شرایط ارزی و هزینه ها و مشکلات احتمالی و همچنین از شرایط خرید و فروش و عرضه و تقاضا در بازار اطلاع پیداکرده تا در راه تجارت و بازرگانی با تمرکز کامل قدم گذاشته و موفقیت را ازآن خود کنید. برای موفقیت بیشتر در این زمینه می توانید از متخصصان و ترخیصکاران حرفه ای در این خصوص کمک بگیرید تا در زمان ترخیص کالا از انبارهای گمرک دچار بحران و مشکلات خاصی نشوید و به راحتی کالا را از گمرک ترخیص نمایید.

قیمت کالای وارداتی چگونه محاسبه می شود؟

وقتی شما به فرمول محاسبه قیمت تمامی شده کالا وارداتی آشاییت داشته باشید تجارتی کم خطر و کم ریسک تری خواهید داشت. پس لازم است قبل از انجام کار در خصوص شرایط و ضوابط محصول وارداتی را بسنجید و بعد ارزش سیف کالا را بدست آورده بعد از اینکه ارزش سیف کالا برای شما مشخص شد می توانید در مبلف ترانشیپ و حمل و نقل با کشتی را محاسبه کنید و جمع کنید در ادامه این کار نرخ ارز به طور رسمی و ماهانه توسط گمرک تعیین می شود ضرب کرده و با مبلیغی که برای بیمه در نظر گرفته اید جمع نمایید اینگونه قیمت کالای وارداتی مشخص می شود. اگر بخواهیم فرمول محاسبه قیمت تمام شده کالای وارداتی را بیان کنیم می شود:

ارزش فوب کالا (C) + ارزش کرایه حمل خارجی (F) + بیمه (I) = ارزش ( CIF)در برخی از موارد از نرم افزار محاسبه قیمت تمام شده کالای وارداتی استفاده می شود.

علاوه بر این مبالغی که گفته شد هزینه های دیگری نیز در این خصوص وجود دارد که در زمان ترخیص کالا باید به گمرک پرداخت شود. این هزینه ها شامل حقوق ورودی، دستمزد نیم درصدی برای هلال احمر، مالیات بر ارزش افزوده که حدود 9 درصد است و در آخر هزینه و کارمزد محاسباتی برای پیشبرد عملیات می باشد. حقوق ورودی کالا نیز بر اساس ارزش سیف کالا ضرب در درصدی از نرخ حقوق ورودی می شود که آن هزینه را باید به گمرک پرداخت کرد.

شرکت سلطان یاقوت

شرکت سلطان یاقوت با سالها تجربه و استفاده از متخصصین تحصیلکرده این امر تمامی مراحل از مشاوره بازرگانی، ثبت سفارش، خرید کالا، انجام کلیه امور حمل و نقل و ترانزیت کالا و ترانشیپ، انجام حوالجات، انجام کلیه تشریفات گمرکی و ترخیص و تحویل کالا در مقصد وهمچنین محاسبه هزینه ها و قیمت تمام شده برای کالاهای وارداتی و صادارتی و … را برعهده می گیرد و آماده خدمت گذاری به شما تجار و بازرگان عزیز می باشد. شما تاجران عزیز می توانید به صورت رایگان با کارشناسان ما تماس بگیرید و از کلیه جزییات امور صادرات، واردات و ترخیص کالا و هزینه ها و قیمت های و تعرفه های گمرکی، حمل و نقل مشاوره بازرگانی دریافت کنید.

تلفن های تماس با کارشناسان ما: 091219954063 – 02128111034

بیشتر بخوانید :