سلطان یاقوت

ترخیص پنل خورشیدی چگونه امکان پذیر است؟

فوتوولتائیک یا انرژی خورشیدی که از نور خورشید به دست می آید پنل های خورشیدی نور خورشید را گرفته و به ذراتی که دارای انرژی هستند تبدیل می کند که به آن فوتون های انرژی می گویند این فوتون های انرژی بعدا به الکتریسیته تبدیل می شود. پنل های خورشیدی دارای کاربردهای فراوانی می باشند با استفاده از این پنل ها می توان تجهیزات ارتباطی را کنترل کرد و همچنین تولید الکتریسیته توسط این پنل های خورشیدی خانگی انجام داد.

در دنیای امروز از پنل های خورشیدی برای شارژ کردن انواع تجهیزات و لوازم الکترونیکی که به شارژ نیاز دارند استفاده می شود. همانطور که می دانید یکی از قدیمی ترین کالاهایی که با استفاده از پنل های خورشیدی کار می کرد ماشین حساب ها می باشند. اما امروزه برای تامین انرژی های خانگی و یا مجتمع های تجاری مانند شرکت های گوگول و یاهو و …. استفاده می شود.

پنل های خورشیدی از جمله کالاهایی است که انرژی و یا همان نور خورشید را که انرژی تجدید پذیر است را به الکتریسیته تبدیل می کند. با استفاده از این الکتریسیته به راحتی می تواند مدارهای الکتریکی را شارژ کرد. پنل های خورشیدی دارای چند سلول خورشیدی هستند که از لایه های سیلیکونی و همچنین لایه های فسفری که تولید بار منفی می کند و همچنین لایه های بور که آن هم برای تولید بارهای مثبت می باشد تشکیل شده است.

انواع پنل های خورشیدی

پنل های خورشیدی دارای انواع مختلفی می باشند که می توان از آنها به نوع مونو کریستال، پلی کریستال، تین فیلم، نوع BiPV یا فتوولتاییک یکپارچه، پنل های گرمایی خورشیدی برای تولید آب گرم خانه ها و شرکت ها و … اشاره کرد.

پنل های پلی کریستال به شکل مستطیل بوده و بافت نامنظم و بلوری دارند که بدون گوشه بوده و در کنار هم قرار می گیرد. پنل های مونوکریستال مربع های دارای گوشه های گرد بوده و دارای بافت یکنواخت می باشد. پنل های تین فیلم نیز دراای سیلیکون های غیر متبلور بوده و در کنار آن پنل های کادمیم تلراید و مس ایندیم گالیم سلناید و …. می باشد. پنل های BIPV به شکل کاشی هایی منظم در کنار هم قرار می گیرند.

پنل های خورشیدی باید چه مشخصاتی داشته باشند؟

از مهمترین مشخصات سلول های خورشیدی می توان به ابعاد سلول های خورشیدی، وزن پنل های خورشیدی، ابعاد میلیمتری پنل های خورشیدی، طول کابل های آنها، تعداد سلول های خورشیدی، تعداد دیود ها، مقاومت الکتریکی عایق، ماکزیموم ولتاژ سیستم، ماکزیمم توان خروجی در شرایط استاندارد و استیبل، ولتاژ خروجی پنل های خورشیدی در حالت مدار باز، جریان خروجی پنل های خورشیدی در حالت اتصال کوتاه، ماکزیمم جریان در بیشترین توان خروجی، ماکزیمم ولتاژ در بیشترین توان خروجی، بازده سلول خورشیدی، یازده های پنل های خورشیدی، ضریب دمایی تغییر جریان اتصال کوتاه، ضریب دمایی تغییر توان ماکزیمم، تلورانس در توان های خروجی و …

تعرفه گمرکی برای پنل های خورشیدی

کد تعرفه گمرکی برای پنل های خورشیدی که برای تبدیل انرژی های خورشیدی به جریان های الکتریسیته مورد استفاده قرار می گیرند در ردیف 85414010 قرار دارد.

  • کد تعرفه گمرکی برای ژنراتور های تولید برق از انرژی های خورشیدی در ردیف 850239 قرار می گیرد.
  • کد تعرفه گمرکی برای اجزا و قطعات پنل های خورشیدی مادول در ردیف 31101331 قرار دارد.
  • کد تعرفه گمرکی برای انواع پنل های خورشیدی در ردیف 85414010 قرار دارد.
  • کد تعرفه گمرکی برای ترخیص رباط پاک کننده پنل های خورشیدی 84795000 قرار دارد.
  • کد تعرفه گمرکی برای ترخیص استراکچر فلزی برای نسب پنل های خورشیدی 73089090 قرار دارد.
  • کد تعرفه گمرکی برای ترخیص سلول های خورشیدی سیلیکون های کریستالی در ردیف 85411090 قرار دارد.
  • کد تعرفه گمرکی برای ترخیص سلول های خورشیدی در ردیف 85414090 قرار دارد.
  • کد تعرفه گمرکی برای ترخیص اینورتر خورشیدی در ردیف 8544090 قرار دارد.

شرکت سلطان یافوت

شرکت سلطان یاقوت با دو دهه فعالیت در امر بازرگنی و ترخیص کالا آماده خدمت رسانی به واردکنندگان و صادرکنندگان عزیز کشورمان در زمینه ثبت سفارش، تنظیم اظهارنامه، اخذ مجوز های قانونی، حمل و نقل کالا، ترانزیت و ترانشیپ، حواله ارز، ترخیص کالا از کلیه گمرکات و … می باشد. این شرکت قصد دارد با ارائه خدمات خود توسط نیرو های مجرب و با تجربه خود از بروز هرگونه مشکل جلوگیری نماید و موجبات رضایت و اعتماد شما عزیزان را فراهم کند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و یا جهت همکاری با شرکت سلطان یاقوت با تلفن های زیر تماس حاصل فرمائید.

تلفن های تماس: 09121995406 – 02122855902 – 02128111034

بیشتر بخوانید :

 

5/5 - (1 امتیاز)