سلطان یاقوت

ترخیص کالای همراه مسافر چگونه امکان پذیر است؟

ترخیص-کالای-همراه-مسافر

ترخیص کالای همراه مسافر چگونه امکان پذیر است؟

یکی از مهمترین مواردی که در هنگام سفرهای خارجی باید به ان توجه کنید چگونگی ترخیص کالای همراهتان است، شما باید بدانید که چه کالایی برای ترخیص از فرودگاه به همراه خود می توانید ترخیص نمایید. برخی از کالاهایی که همراه مسافران است جز کالاهای ممنوعه بوده و ممکن است برای خروج از کشور شما را دچار مشکل کند. شما عزیزان باید قبل از اقدام به این کار اطلاعاتی در خصوص آن کسب کنید تا در گمرک و موقع خروج و یا ورود به کشور دچار مشکل نشوید. قبل از هرچیز این مهم است که شما بدانید که کالای همراه مسافر شامل چه کالاهایی می شود. در واقع کالای همراه مسافر همان وسایل و کالاهایی است که در داخل چمدان و کیف دستی همراه مسافر در پرواز ها و عبور و مرور از مرز و کیت قرار دارد. با توجه به این مورد پس مهم نیست که کالا در کیف دستی و یا جمدان شما در قسمت ار هوایپما قرار دارد به هر حال این کالا همراه مسافر به حساب می آید و مشمول قوانین و مقررات کالا های همراه مسافر قرار می گیرد.

کالاهای مجاز برای ورود به کشور همراه مسافر چه نوع کالاهایی می باشند؟

بر اساس قوانین گمرک کالاهای ورودی به همراه مسافرین به کشور فارغ از اینکه مسافرین ایرانی باشند یا اتباع دیگر کشور ها فرقی ندارد و مسافر نمی تواند کالاهای تجاری  را وارد کشور کرده با توجه به مواردی که گفته ش اگر کالای نویی بخواهد از این طریق وارد کشور شود ارزش آن نباید از 80 دلار تجاوز کرده و همچنین غیر شرعی و غیر قانونی نباشد.

یکی از موارد مهمی که باید در خصوص کالاهای نو همراه مسافر به آن توجه کنید این است که هیچگونه کالا و لوازم خانگی نویی اعم از جارو برقی، ماکروفر، یخچال، تلویزیون، لباسشویی، ماشین ظرفشویی، کولر گازی ها، اجاق گاز و ….. امکان واردات آن به صورت کالای همراه مسافر وجود ندارد. در ادامه این مقاله به معرفی کالاهایی که مجاز به واردات آن توسط مسافران هستید می پردازیم به عنوان مثال کالاهایی از جمله فرش های ماشینی، گل های مصنوعی، انواع دو چرخه و سه چرخه، انواع لوازم ورزشی، پارچه ها، ساک و چمدان ها، لباس ها، کیف، کفش، انواع مواد غذایی، لوازم بهداشتی، لوازم کامپیوتری، لوازم التحریر، انواع بدلیجات، برخی از ظروف و ….. اشاره کرد.

یکی از موارد مهمی که برای واردات و ترخیص کالاهای همراه مسافر باید به آن توجه کنید این است که محدودیت هایی برای سقف مجاز کالاهای همراه مسافر تعیین شده که در ادامه به توضیحات بیشتر در این خصوص می پردازیم :

طلا و نقره یکی از کالاهایی است که واردات آن به همراه مسافران مجاز بوده اما مثلا فقط می توان 150 گرم از این کالا را به کشور وارد کرد. اگر بخواهیم بیشتر از این واردات طلا و یا نقره انجام دهیم باید از بانک مرکزی جمهوری اسلامی نامه داشته باشیم. حیوانات خانگی نیز جز کالاهای مجاز همراه مسافری است که واردات آن منوط به داشتن گواهی بهداشت و تاییده سازمان های دامپزشکی می باشد. واردات دارو برای مصرف شخصی به همراه مسافر مجاز بوده اما حتما باید نخسه را ارائه کرد. واردات سیگار و تنباکو به همراه مسافر فقط یک باکس 200 نخی امکان پذیر است، اگر سیگار برگ باشد فقط 50 عدد می توان وارد کرد. تنباکو وارداتی به همراه مسافر نیز حدود 250 گرم اعلام شده است.

یکسری از کالاها وادات آن به کشور غیر مجاز می باشد که در زیر آنها را اعلام خواهیم کرد تا بدانید و در زمان ورود به کشور با داشتن این کالاها دچار مشکل نشوید:

  • تمامی سلاح اعم از سرد و گرم
  • انواع مواد محترقه و منفجره
  • انواع روزنامه ها و یا فیلم های خلاف و مغایر شئونات اسلامی
  • انواع کالاهای عتیقه که هویت فرهنگی کشور هستند
  • انواع مواد مخدر
  • انواع ابزار قمار و شرط بندی
  • انواع ابزار فالگیری

همچنین انواع مواد اولیه که برای کارگاه های تولیدی و واحد های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت سلطان یاقوت

شرکت سلطان یاقوت با سال ها تجربه درخشان در حوزه بازرگانی آماده است تا کلیه امور تجاری نظیر ثبت سفارش، تنظیم اظهارنامه، اخذ مجوز های قانونی، حمل و نقل کالا، ترانزیت و ترانشیپ، حواله ارز، ترخیص کالا از گمرک و…. به بهترین نحو ممکن و در حداقل زمان به انجام برساند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و یا همکاری با شرکت سلطان یاقوت با تلفن های زیر تماس حاصل فرمائید.

تلفن های تماس 09121995406 – 02122855902 – 02128111034

بیشتر بخوانید :