سلطان یاقوت

ترخیص فلنج از گمرک (راهنمای کامل)

ترخیص فلنج از گمرک

ترخیص فلنج از گمرک

فلنج ها یا فلانچ همان قطعات دیسکی طوری هستند که در بیشتر لوازم مکانیکی به صورت جفت جفت به کمک پیچ و مهره دو قطعه را به هم متصل می کنند تا به راحتی بتوان آنها را باز و بسته کرد. از این قطعات برای فشارهای کم یا زیاد استفاده می شود. از این قطعات نی  می توان برای آبندی نیز استفاده کردکه توسط گسکتی که در بین آنها قرار داده می شود انجام می گیرد. جنس فلنج ها از انواع فولاد و آلیاژ های آن و یا چدن و سایر موارد می باشد.

ویژگی های فلنج چیست؟

مهمترین ویژگی فلنج ها که بسیار مورد استفاده قرار می گیرند قابلیت جداسازی آنها می باشد. وقتی برای اتصال دو لوله به یکدیگر از فلنج استفاده می کنیم در مواقعی که میخوایم آن اتصال باز کنیم دیگر نیازی نیست که برشکاری انجام دهیم و فقط با باز کردن دو پیچ به راحتی از هم جدا سازی می کنیم.

چگونگی استفاده از فلنج

برای اتصال دو لوله به یکدیگر به دوقسمت لوله یک فلنج اتصال داده می شود تجهزات لوله کشی به همراه فلنج استفاده می شوند. برای اتصال لوله های با فلنج باید که دوقسمت سطحی فلنج face به صورت رو به رویی با یکدیگر قرار می گرند و بعد از آن توسط پیچ و مهره به یکدیگر وصل می شوند. اما همانطور که گفته شد در زمان استفاده از فلنج ها باید لوله ها توسط گسکت ها آب بندی شوند.

انواع فلنج های مصرفی

برای دریافت اطلاعات در خصوص انواع فلنج ها می توان گفت که فلنج در سایز و جنس، کلاس های فشاری مختلفی وجود دارد. در خصوص ویژگی های انواع مختلف فلنج می توان گفت که سایز انواع لوله ها به عنوان مثال قطر خارجی لوله هایی که فلنج به آنها جوش داده می شود از دیگر ویژگی هایی است که باید برای فلنج های مصرفی مورد تایید است مقدار فشاری است که فلنج ها تحمل می کنند که به آن کلاس فشاری می گویند. شکل سطح فلنج ها از مهمترین قسمت های تشکیل دهنده یک فبنج می باشد که جز ویژگی های مهم آن می باشد. سوراخ هایی که در فلنج ها وجود دارد که به عنوان ضخامت دیواره حساب می شود. از دیگر ویژگی های فلنج مواد تشکیل دهنده آن می باشد که کیفیت آن بسیار مهم است. در خصوص انواع فلنج ها نیز می توان به فلنج های گلودار، فلنج کور، فلنج ساکت ولد، فلنج دنده ای، فلنج رزوه ای، فلنج اسلیپون، فنج رینگ جوینت اشاره کرد. در ادامه به توضیحات بیشتر در این خصوص می پردازیم.

فلنج گلودار نوعی ازفلنج است که دارای گردنه ای مخروطی بوده و از سر مخروط به مرکز خود متصل است، فلنج های کور به ماند صفحه ای دیسکی است که برای مسدودیت مسیر سیالات در انتهای مسیر قرار می گیرد و این فلنج به همین دلیل با سایر فلنج ها متفاوت می باشد. فلنج ساکت ولد برای اتصال لوله پس از قرار گیری آن در داخل فلنج ساکت ولد می باشد که از بیرون آن نیز جوشکاری انجام می شود. فلنج های دنده ای یا همان فنج رزوه ای دارای سیارهایی داخل خود است که به لوله مورد نظر پیچ می شود. فلنج اسلیپون این نوع از فلنج نیز با جوشکاری به لوله متصل می شود جوشکاری این فلنج به صورتی است که از داخل لوله و از بیرون لوله متصل می شود تا آب بندی بهتری داشته باشد. فلنج رینگ جوینت دارای یک حالت شیار مانند بر روی بدنه خود است که باعث می شود در دما و فشار بالا آب بندی بهتری داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ترخیص انواع فلنج

همانطور که می دانید مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا از تمامی گمرکات یکسان بوده و فقط سرعت و هزینه های ترخیص کالا است که آنها را متمایز می کند که شما عزیزان برای ترخیص کالای سریع به فردی زبده و ماهر در این زمینه  نیاز خواهید داشت. اولین و مهمترین مورد در ترخیص کالا داشتن کارت بازرگانی برای صاحب کالا و یا حق العل کار می باشد. بعد از بررسی این مورد باید مدارک مورد نیاز انجام تشریفات گمرکی را جمع آوری کرده و به تنظیم اظهار نامه بپردازیم از جمله مدارک که برای تنظیم اظهار نامه مورد نیاز است می توان به قبض انبار، پیش فاکتور، اخذ مجوزات، بارنامه، بیمه نامه، گواهی بازرسی، اینویس، فیش های پرداختی عوارض و مالیات، فیش پرداختی تعرفه ها و ….. اشاره کرد.

بیشتر بخوانید :