سلطان یاقوت

اخذ تخفیف در مکاتبات بازرگانی

اخذ تخفیف در مکاتبات بازرگانی

اخذ تخفیف در مکاتبات بازرگانی

بازرگانی و بازاریابی مفهومی آمیخته با تخفیف می باشد. بازاریابی اولین شکل ساختاری در تمام بخش های یک تجارت می باشد. برای پیشبرد فروش کالاها در تجارت و بازرگانی باید محرک هایی را برای واکنش سریع مشتریان در انجام معامله به وجود آورد این محرک ها چیزی جز تخفیف نیست. ارائه تخفیف در هنگام معامله یکی از روش های فروش بیشتر کالاها و خدمات می باشد که در ادامه این مقاله به توضیحات بیشتر در این خصوص می پردازیم با ما همراه باشید.

انواع تخفیف های کالایی

تخفیف ها دارای انواع مختلف می باشد به عنوان مثال می توان به  تخفیف های نقدی، تخفیف های مقداری، تخفیف های تجاری، تخفیف های فصلی و ….. اشاره کرد. تخفیف نقدی در زمانی اتفاق می افتد که کل پول را باید یا یکجا پرداخت کرد یا پیش پرداختی را به فروشنده بدهیم که در این صورتم توانید تخفیف بگیرید. تخفیف های مقداری جزء تخفیف هایی است که در زمانی از یک مقدار خاص بیشتر خرید می کنید شامل حال شما می شود. تخفیف های تجاری جز تخفیفاتی است که در زمانی که عملیات برندینگ برای کالایی با مارک خاصی انجام می شود کاربرد دارد. تخفیف های فصلی جز تخفیف هایی است که برای فصل های خاص مثلا وقتی از تابستان وارد زمستان می شویم یا بلعکس می توان با تخفیفاتی خرید کرد.

بعد از اعلام قیمت با توجه به توضیحاتی که در خصوص انواع تخفیفات ارائه شده خودتان به راحتی می توانید بهترین روش تخفیف را مشخص و با فروشنده توافق کرده و پروفرم ها را نهایی کرد. یکی از نکات مهم در تجارت و بازرگانی کالا این است که قبل از تعیین کیفیت و مشخصات کالا درخواست تخفیف نکنید. و نکته دیگر در خصوص تخفیف کالا این است که حتما باید با دلیل و برهان درخواست تخفیف خود را اعلام کنید و قبل از آن پیشنهاد می شود تمامی اطلاعات و تحلیلات مربوط به نوع کالا و بازار و همچنین قیمت تمام شده کالا را بدست آورید تا بهترین خرید را تجربه نمایید. حتی ی توانید از متخصصان او مشاوران خرید کالا نیز کمک بگیرید تادر هنگام خرید به اصطلاح سرتان کلاه نرود.

انواع بازار کالاها

در پاراگراف بالایی در خصوص انواع تخفیفات صحبت کردیم الان می خواهیم در خصوص انواع بازار کالا ها توضیحاتی را ارائه کنیم. در وهله اول باید انواع بازارها برای خرید و فروش کالاها را بشناسیم، بازار رقابتی، بازار بزرگ، بازار آینده دار، بازار تشنه، بازار بالقوه و …. از انواع بازار هایی هستند که می توان محصولا خود را در آن به فروش برسانید. بازار رقابتی از انواع بازارهایی است که تامین کننده و عرضه کننده کالا در آن زیاد است در این بازار رقابت به سمت عرضه کننده است که در ضمن افزایش کیفیت با کاهش قیمت ها نیز فکر کند. بازار بزرگ بازاری است که مشتریان زیادی در آن رفت و آمد می کند و به همین دلیل فروشندگان و عرضه کنندگان کالا چالش کمتری برای فروش محصولات دارند. بازارهای آینده دار جز بازارهای نوپا و جدید هستند که دارای آینده خوب می باشند. زمانی که کسی بخواهد نمایندگی شرکتی را دریافت کند سعی در نشان دادن آینده دار بودن آن دارد.  بازار تشنه در این نوع بازار تقاضا کالا در بازار بسیار زیاد بوده اما قدرت خرید کمتر از حد خرید کالا است. در این بازار با کمتر کردن کیفیت کالا به راحتی می توانید قیمت را کاهش داده تا قدرت خرید مردم نیز بالاتر رود.  بازار بالقوه یکی از بازارهای مناسب است که مردم دارای قدرت خرید بالایی هستند و به راحتی می توان محصولات خود را در این بازار به فروش برسانید.

شرکت سلطان یاقوت

همانطور که می دانید کار تجارت و بازرگانی در عین حال که سود آور است بسیار سخت و طاقت فرسا نیز می باشد که نیازمند داشتن تجربه و اطلاعات بالا در این زمینه می باشد در غیر این صورت زیان و شکست را با خود به همراه خواهد داشت در همین راستا به تاجران عزیزی که به تازگی قصد تجارت و بازرگانی را دارند اکیدا توصیه می شود با فرد یا شرکت بازرگانی مطمئن همکاری کنند تا از بروز هرگونه مشکلی جلوگیری شود. شرکت سلطان یاقوت با سالها تجربه در امر بازرگانی و ترخیص کالا و با بهرمندی از نیرو های مجرب و حرفه خود آماده خدمت رسانی به شما تجار عزیز می باشد و قصد دارد با ارائه خدمات مفید خود تجارتی امن و مطمئنی را برای شما عزیزان رقم بزند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات و یا همکاری با شرکت سلطان یاقوت می توانید با تلفن های زیر تماس حاصل فرمائید.

تلفن های تماس: 09121995406 –02128111034

بیشتر بخوانید :