سلطان یاقوت

واردات و ترخیص رنگ نساجی از گمرک

واردات و ترخیص رنگ نساجی از گمرک

واردات و ترخیص رنگ نساجی از گمرک

رنگ نساجی یکی از مواد اولیه کارخانجات نساجی می باشد. این رنگ ها برای رنگرزی انواع الیاف استفاده می شود و یکی از مهمترین موراد در کارخانجات رنگ نساجی می باشد. رنگ نساجی از جمله رنگ هایی است که می توان از آن در سایر صنایع نساجی نیز استفاده کرد. این نکته قابل توجه است که رنگ های نساجی برای تولید به مواد اولیه بسیاری نیاز دارند. هرچقدر که مواد مورد استفاده در صنعت رنگ مرغوب تر باشه کیفیت آن رنگ بیشتر است.

همانطور که گفته شد رنگ نساجی یکی از مواد اولیه صنعت نساجی است که بعد از الیاف مورد استفاده از اهمیت بسیار زیادی برای کارخانجات تولیدی برخودار است. با توجه به اینکه  مرغوب بودن مواد بر کیفیت نهایی رنگ ها تاثیر دارد رنگ های نساجی یکی از موارد مهم در خصوص کیفیت نهایی کالا نیز می باشد.

رنگ های نساجی که با نام dye نیز شناخته می شوداز نوع رنگ های محلول در آب هستند. لازم است بدانید که موادی که در فرآیند تولید نساجی تهیه می شوند به دو گروه اصلی تقسیم بندی می شوند در گروه اول تمامی موادی که برای رنگرزی در نساجی مورد استفاده قرار می یگرند محلول در آب هستند این مواد شامل مواد رنگرزی اسیدی، بازی، مستقیم و حتی دیسپرس هستند. مواد رنگرزی که در گروه بعدی می توان به آنها اشاره کرد مواد رنگرزی هستند که در آب حل نشده اند به عنوان مثال مواد رنگرزی که به صورت ذارت بزرگ بر روی آب قرار می گیرند به مواد رنگرزی و نساجی گوگردی، آزوئیک، خمی و … تقسیم بندی می شوند این موا دبا الیاف پیوند کوالانسی تشکیل داده و و به عنوان مواد رنگرزی راکتیوی نیز شناخته می شوند.

برخی دیگر از مواد رنگرزی که در آب حل نمی شود عبارتند از مواد رنگرزی کرومی  یا متاکروم که با دندانه های فلزی بر روی الیاف به کار گرفته می شوند.  در ادامه این مقاله انواع رنگ های نساجی را که در صنعت نساجی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند به شما معرفی خواهیم کرد. به عنوان مثال می توان به رنگ های اسیدی، رنگ های دندانه ای، رنگ های کرومی یا متاروکرومی، رنگ های گوگردی، رنگ های دیسپرس، پیگمنت ها، رنگ های مستقیم، رنگ های خمی، رنگ های راکتیو، رنگ های بازی، رنگ های درخشان کننده فلورسنتی، رنگ های آزوئیک و ….. اشاره کرد.

واردات رنگ نساجی

در ایران صنعت نساجی از اهمیت ویژه ای برخوردارد است و موارد مصرف و کاربرد زیادی دارد در طول ایام نیز به پستی و بلندی های زیادی رو به رو شده در قرن اخیر نیز این صنعت دچار تغییر و تحول های زیادی شده  که این تغییرات موجب تولید بیش از پیش منسوجات نساجی گشته است با توجه به تولدید بالای کالاهای نساجی اما توان تولید رنگ نساجی در ایران نبوده و بیشتر کارخانجات رنگ های مورد نیاز خود را از خارج از کشور تهیه می کنند. با توجه به تولیدات بالای منسوجات نساجی و همچنین وادارت رنگ نساجی از خارج از کشور می توان گفت که تجارت و بازرگانی این کالا یکی از پر سود ترین تجارت و بازرگانی ها برای تجار و بازرگانان بوده به شرطی که به اصول و قوانین واردات این کالا آشنایی داشته باشند و یا از افراد خبره در این خصوص کمک بگیرند تا در زمان ترخیص کالا دچار مشکل نشوند.

چگونگی ترخیص رنگ نساجی از گمرک

همانطور که گفته شد برای تجارت و بازرگانی انواع رنگ های نساجی باید با اصول و قوانین آن آشنا باشید  و یا از فرد زبده در این زمینه کمک بگیرید تا در زمان ترخیص دچار مشکل نشوید. برای آشنایی با اصول و قوانین ترخیص رنگ های نساجی می توایند به مطالعه بخشنامه های صادر شده در این خصوص و یا کتاب قوانین واردات و صادارت سال جاری  بپردازید تا بتوانید کالای خود را در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه از گمرک ترخیص نمایید. به یاد داشته باشید با ترخیص به موقع کالا از گمرک در هزینه های خود صرفه جویی کرده و دیگر نیازی به پرداخت هزینه های گزاف انبار داری نبود هو همچنین کالا زودتر به بازار مصرف رسیده و به راحتی می توانید با قیمت مناسب به خریدارن عرضه نمایید و از رقبا پیشی گرفته و به سود بیشتری برسید.

بیشتر بخوانید :

 

5/5 - (1 امتیاز)