سلطان یاقوت

کنوانسیون کیوتو گمرکی

کنوانسیون کیوتو گمرکی

کنوانسیون کیوتو گمرکی

کنوانسیون به طور کلی نوعی معاهده می باشد که بین کشور های مشخصی بسته می شود. هدف از کنوانسیون ها نوشتن قواعد و قوانین حقوقی مهمی است که در بین کشور ها تنظیم و تهیه می شود. کنوانسیون نوعی از معاهده های بین المللی می باشد که در بین چند کشور مختلف به امضا می رسد تا مورد تجارت و بازرگانی و یا موضوعاتی دیگر در بین خود مقرراتی را تنظیم نمایند.

بر اساس این تعریف کنواسیون عبارت است از توافق کتبی که با آن یک یا چند کشور رابطه ای در بین خود در قلمرو حقوق بین المللی ایجاد می کنند. در ادامه به توضیحات در خصوص انواع کنوانسیون های بین المللی گمرکی توضیحاتی راارائهخواهیم کرد.

انواع کنوانسیون های بین المللی گمرکی

کنوانسیون های بسیار زیاد گمرکی وجود دارد اما در بین اینها 4 کنواسیون هست که کاربر بیشتری داشته به عنوان مثال کنواسیون تجدید نظر شده کیوتو، کنوانسیون ورود موقت، کنواسیون تعیین ارزش، کنوانسیون طبقه بندی کالاها و……

کنواسیون کیوتو چیست؟

کنواسیون کیوتو کنوانسیون بین المللی و ساده ای است که از آن برای هماهنگ کردن رویه های گمرکی استفاده می شده بعد از آن عواملی به وجود آمده که موجب تضاد و ناکار آمدی در رویه ها و شیوه های سنتی شده از این بین عواملی که تاثیر زیادی بر حمل و نقل های بین المللی داشته و باعث پیشرفت در فناوری اطلاعات و همچنین باعث به وجود آمدن محیط رقابتی بین المللی و که بر خدمات کیفیتی و رضایت مشتری تاکید کرده شده است.

کنواسیون کیوتو جدید چگونه است؟

با توجه به توضیحاتی که داده شده این کنوانسیون در سال 1999 مورد بررسی مجدد قرار گرفته و تغییر کرده است. آنگونه که در کنوانسیون کیوتو جدید رویه ها و روش های جدیدی برای ترخیص کالا و تشریفات گمرکی کالا به وجود آمده است. این کنوانسیون ابزار توسعه رویه های گمرکی جهانی خواهد شد. با اجرای گسترده این کنوانسیون در جهان کارایی و پیش بینی صادرات و واردات بیشتر خواهد شد.

در کنوانسیون های متعددی که کشور ها متعهد می شوند تمامی کشور ها تحت نظر شواری همکاری بیند المللی گمرکی قرار می گیرند. این شورا برای رفع مشکلاتی که در بین رویه های مختلف طرف های متعهد باعث ایجاد کندتر شد روند مبادلات می گردد. با توجه به کمکی که این گونه معاهدات و مبادلات بین المللی کمک موثری در توسعه و از طریق هاهنگ کردن و ساده تر کردن رویه و تشریفات گمرکی خواهد کرد. شورای همکاری گمرکی به وسیله توسعه همکاری های بین المللی و همچنین دستیابی به منافع اساسی که حاصل از تسهیل تجارت های بین المللی که بدون نقض معیارها مناسب کنترل گمرکی با اجرای مراحلی خاص قابل دستیابی و کنترل است.

مراحل خاصی که برای دستیابی به معیارهای مناسب گمرکی کنوانسیون کیوتو شامل چه چیز هایی می شود؟

اجرا مراحل وبرنامه هایی برای نوین سازی مستمر رویه ها و تشریفات گمرکی وافزایش کارایی و اثر بخشی

اعمال تشریفات گمرکی و رویه هایی قابل پیش بینی و پایدار و شفاف

ارائه تمامی اطلاعات ضروری در مورد قوانین و مقررات و همچنین دستور العمل های اجرایی تشریفات گمرکی و رویه های گمرکی از طرف ذینفعان

به کاربری فنون جدید در مدیریتخطر و کنترل آن بر اساس بازبینی ها و همچنین حداکثر استفاده از فن آوری های اطلاعات با همکاری مقامات ملی و گمرکات و جوامع تجاری اقتضایی

اجرای معیارهای بین المللی مربوط به کنواسیون کیوتو

ارائه فرآیندهای سهل‌الحصول رسیدگی اداری و قضائی به طرف‌های تحت تاثیر قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون کیوتو (تجدیدنظر شده) در مورد ساده و هماهنگ‌سازی تشریفات گمرکی که در جلسه علنی روز چهارشنبه مورخ چهارم اسفند ماه یک‌هزار و سیصد و هشتاد و نه مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۱۳۸۹ / ۱۲ / ۱۱ به تایید شورای نگهبان رسیده و طی نامه شماره ۴۴۵/ ۸۵۰۲۴ مورخ ۱۳۸۹/ ۱۲ /۱۷ مجلس شورای اسلامی جهت اجراء ابلاغ گردید.

شرکت سلطان یاقوت

امروزه با افزایش تنوع کالا ها، قوانین واردات و صادرات  گسترده تر و دقیق تر شده است و بازرگانی به امری حرفه ای و تخصصی تبدیل شده است و نیاز به همکاری با افراد متعهد و با تجربه دارد. تا از بروز هرگونه زیان و خسارت برای شما تاجران عزیز جلوگیری شود. شرکت سلطان یاقوت با ارائه خدماتی نظیر: ثبت سفارش، حواله ارز، خرید کالا، کسب مجوز های قانونی، ترانزیت و ترانشیپ، حمل و نقل کالا، ترخیص کالا از تمامی گمرک ها و …. در خدمات شماست، تا امور بازرگانی شما را با کمترین هزینه و در حداقل زمان به انجام برساند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و یا جهت همکاری با شرکت سلطان یاقوت می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

تلفن های تماس: 09121995406 – 02128111034

بیشتر بخوانید :